Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Újra szűz lettem.Mitévő legyek???

Újra szűz lettem.Mitévő legyek???

Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 17:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ami elveszett az újra megtalálható.Ami megvan ,az elveszthető.

Nekem újra el kell most veszítenem :)

2022. okt. 8. 12:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőt szeretnék megfejni. Hogyan kezdjek hozzá?
2022. okt. 8. 13:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Majd találsz hozzá partnert.Aki keres az talál.
2022. okt. 8. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:
A partner megvan, csak nem tudom fájni fog neki? Van teje?
2022. okt. 8. 13:27
 15/19 A kérdező kommentje:
Ebben már nem tudok segíteni.Ilyen mély szexuális élményeim és kívánságaim nincsenek a nők iránt...:)
2022. okt. 8. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:

"Origo, Mandiner:

Ahol tud, ott átver!"

2022. okt. 9. 09:43
 17/19 anonim ***** válasza:
egyél kókuszreszeléket. nekem ilyenkor mindig beválik .
2022. okt. 9. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Mint magyar remete, nem értek a nőkhöz, de irodalmi művekben már gyakran találkoztam velük.

Ott és még vadászati könyvekben kitárgyalják ezt a kérdést, hogy miképpen lehet nőstényekre szert tenni és mindenhol csalikat javasolnak, például étkészletek bizonyos darabját, elsősorban a villát, amely akkor különösen csábító, ha budai. Érdekes módon a budai kanál semmi vonzerővel nem bír, ami számomra érthetetlen, de logikát nőkkel kapcsolatban ne várj.

Halászati ismereteim azt súgják, hogy a láncokra is harapnak, ha kecsegtetve eléjük lógatják őket, pláne ha aranyból vannak és színes kövekkel, vagy roppant kemény csiszolt széndarabbal van díszítve, de mezőgazdasági ismereteim sajnos minimálisak, eddig csupán egy barátságos kecske tőgyeit szívogattam kicsinység, mert megunta a csecserészést és megdöfött, de a gyakorlásra mégis javaslom a fiatalabb példányokat, amelyeknek még nincs különösebben hegyes szarva.

2022. okt. 9. 21:04
 19/19 A kérdező kommentje:

Hát kedves utolsó, már nem a kanálra gerjednek a hölgyemények legtöbbje.Inkább a sportocsikra, meg a pénzre.A biztonság az első egy nőnél.A másiknál az ész ,a talpraesettség fontos.

Mondjuk nekem egyik sincs, nem is vágyom rá,de azé szűz se maradtam :))

Viszont én is élek remete életet.Szeretem a magányt is ,akár az együtt töltött időt egy nővel, vagy akár egy sötét időszakot az éjszakában...

2022. okt. 10. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!