Menőcsajszi72 kérdése:
Voltál már orvosnál?
Figyelt kérdés
Ha már voltál orvosnál, megmondanád, hogy milyen élmény volt? Mit csináltak veled?
Légyszi humoros választ!
2022. szept. 24. 21:31
1/13 anonim válasza:
Csak elmeorvosnál voltam, amikor elvitt az elmementő. Sajnos szükség volt egy elmeátültetésre. Sikeres volt a műtét. Ezután hazamentem és a házi borzommal megnéztünk egy esti filmet. Jó volt.
2/13 anonim válasza:
Igen bele nyúlt a prosztatámba és akkorát fingottam, hogy berepedt a fal.
3/13 anonim válasza:
Én még csak őszintésnél voltam, orv-osnál soha.
4/13 anonim válasza:
Én egyszer voltam, kapásból telenyomott lónyugtatóval. Nem volt vicces másnap észhez térni cirkuszi oroszlánként, de azt mondták még akár bohóc is lehetek.
5/13 anonim válasza:
3-as válaszoló: és pukiztál is közbe? 😀
6/13 anonim válasza:
Nem voltam még orvosnál. Az orvosok járnak hozzám. Főleg tanácsokért! Jövendőmondó vagyok, így könnyebb elmondaniuk Mariskanéninek, hogy miért csak 5 szem gyógyszert kapott, emikor napi 1-et kell bevennie!
7/13 anonim válasza:
Ment a hasam, de a doki tévedésből egy erős nyugtatót írt föl.
Másnap találkoztunk és érdeklődött mi van a hasmenésemmel.
Montam neki haláli nyugalommal:
fosok mint állat de nem érdekel. :)
10/13 anonim válasza:
Én a 𝐁𝐥𝐢𝐧𝐝 𝐛𝐞𝐡𝐞𝐚𝐝𝐞𝐝 𝐜𝐨𝐜𝐤𝐫𝐨𝐚𝐜𝐡𝐞𝐬 𝐢𝐧 𝐠𝐥𝐚𝐬𝐬𝐞𝐬 együttestől szeretném kérni a 𝐖𝐡𝐨 𝐚𝐭𝐞 𝐦𝐲 𝐰𝐚𝐬𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐩𝐨𝐰𝐝𝐞𝐫 című számot, mert szeretném felvenni magnókazettára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!