Volt már orvosnál olyan hogy nagyon zavarba voltál ?
Figyelt kérdés
Ciki dolog vetkozes stb2021. szept. 11. 16:12
2/14 anonim válasza:
Kerülöm az orvosokat, amennyire tehetem.
3/14 anonim válasza:
Nem. Csak a munkájukat végzik.
4/14 anonim válasza:
3
Szerintem a kérdező nem is az orvosok lelkivilága miatt aggódik... Sokkal inkább a páciens zavara/szégyenérzete/rossz érzése miatt kérdezte. Az pedig elég szélsőséges skálán mozog, mivel nem vagyunk egyformák.
5/14 anonim válasza:
Nem. Legfeljebb valamennyire ideges a vizsgálat előtt, de az szinte azonnal elmúlt, amikor beléptem. Tudom, hogy az orvosnak csak egy páciens vagyok a sok közül, akit meg kell vizsgálnia és kezelnie.
6/14 anonim válasza:
5
Ugyan azt mondom neked is, mint hármasnak. Fordítva nézitek a dolgokat. Az, hogy az orvosnak csak egy páciens vagy, az egy dolog. A kérdező a páciens oldaláról nézi a szitut.
7/14 anonim válasza:
6# A kérdésre válaszoltam. Nem nézem fordítva a dolgot. Azért nem vagyok zavarban az orvosnál, mert tudom, hogy neki ez a munkája, amivel napi x órát foglalkozik... Mert a munkája "tárgyaként", azaz a páciensenként tekint rám. (Mint kőműves a téglára, ahogy egy orvos barátom mondta.) (5#)
8/14 anonim válasza:
7:
Attól még én, mint páciens érezhetem magam rosszul... Erről szólt a kérdés. És sokan rosszul is érzik magukat. Pl. a kérdező is.
9/14 anonim válasza:
8# Úgy látom még mindig nem érted... A kérdező a hozzászólók saját (!) tapasztalatát/véleményét kérte. Én leírtam az enyémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!