Nеktek tetszik a német humor?
2022. szept. 8. 17:44
2/16 anonim válasza:
Mivel nem tudok anyanyelvi szinten németül, és nem vagyok része a német kultúrának, így nem tudok véleményt alkotni róla. Ez az összes külhonira is igaz. Ha Galla „egy az egyben” hozza az angolt, akkor nekem az nem tetszik, de ha az eredeti környezetében otthonos lennék, lehet, hogy tetszeni.
Fordítással mindig elvész valami.
3/16 anonim válasza:
A német humor hírhedten gyenge.
4/16 anonim válasza:
Gyerekek! Lehet, hogy bolond vagyok, és már azt sem tudom, mit gondolok? A másodikban leírtakat ti jobban tudjátok? Vagy hogyan van ez?
5/16 anonim válasza:
Öregem! Ha valamit nem ismersz, minek válaszolsz egy azzal foglalkozó kérdésre? Mert ennyi erővel én is mindenhová beírhatnám, hogy "nem tudom", aztán meg kiakadhatnék, hogy hát miért pontoztatok le, hisz igazat írtam...
6/16 anonim válasza:
A németek csak szexfilmgyártásban jók.
7/16 anonim válasza:
A kilencvenes években rendszeresen néztem a Sat 1-en a Die Wochenshow-t (Ingolf Lück műsora volt). Bár a német nyelvtudásom nem túl erős, de azért néhány poént sikerült megértenem. Egész jó kis műsor volt.
8/16 anonim válasza:
#7 én is néztem a Sat 1-et este 11után.Vicces volt a sok hózentrogeros hetyke bajszos a szénakazalban pajzánkodva.
9/16 anonim válasza:
Zwei Kannibalen sitzen zusammen und essen einen Clown. Meint der eine:
„Schmeckt irgendwie komisch…“
10/16 anonim válasza:
9. Ich habe den Witz nicht verstanden. Kannst du das erklären?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!