Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A feleségem elutazott a...

A feleségem elutazott a rokonaihoz. Amikor ma mentem haza melóból, egy 14 éves csajt találtam az ágyamban. Mit tegyek? 34/F

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 21:06
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Inkább azt javaslom, életedben először próbálj meg magad kitalálni egy bölcs mondatot.

Ne mindig mástól várd a megoldást.

Arról meg nem én tehetek, hogy te nem tudsz nevetni semmin sem, ami humoros, bármilyen kategóriában van is.

De a kedvedért mindjárt megkérdezem, hogy elég-e a 12 centis farkam, vagy tegyem az úthenger alá.

Ezen majd jót nevethetsz Te is, mert a megfelelő kategóriában lesz.

Bár én inkább ezeket a kérdéseket tenném át az idiotizmus kategóriába.

A "szügség" pedig nagyon fájt.

2010. szept. 25. 15:18
 42/46 anonim ***** válasza:
21:15-ös vagyok. Mi a nyereményem? :)
2010. szept. 25. 19:09
 43/46 A kérdező kommentje:

Ha nálam fiatalabb nő vagy, és csinosabb a lányomnál, akkor elárulom.

De balszerencsédre ezt a feltételt szinte lehetetlen teljesíteni. Azért próbálkoznod szabad.

Ha esetleg fiú lennél, akkor keresd meg az asszonyt a nyereményért. Valahol kóborol, még mindig nem ért haza.

Most megyek, és ezt megünneplem.

2010. szept. 25. 19:18
 44/46 anonim ***** válasza:

Fele királyságra és a lányodra számítottam.

Lenne egy okos, értelmes vejed, aki kiállta a "próbát".

A sárkány merre kóborol? Megküzdök vele is! De ha kilenc hónap múlva mégegy fejet növeszt, nekem ne siránkozz! :)

2010. szept. 25. 19:36
 45/46 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező már lassan 3 napja rajtad nevetek DDDD kénytelen vagyok mindig visza jönni és el

olvasni a sztori fejleményeit mert egyre jobb DD Szoval kikérem magamnak hogy nem értem a viccet értem én nagyon is ezer köszönet a kérdezőnek hogy , feldobta a napját jó sok embernek DDD

2010. szept. 25. 20:48
 46/46 anonim válasza:

Mély fájdalommal tudatom férjem összes rajongójával, hogy a párom ma éjjel hosszú szenvedés után kimúlt.

Afelett érzett mérhetetlen örömében, hogy ismét meglátogattam szerény hajlékunkat, olyan dolgokra ragadtatta magát, amely nem illik már az ő hajlott korához.

Újraélesztése jelenleg is folyamatban van.

Remélem hétvégét kiélte az összes ferde hajlamát, mert számára ismét eljöttek a dolgos hétköznapok.

Üdv: Nóri

THE GAME IS OVER

2010. szept. 26. 06:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!