Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A feleségem elutazott a...

A feleségem elutazott a rokonaihoz. Amikor ma mentem haza melóból, egy 14 éves csajt találtam az ágyamban. Mit tegyek? 34/F

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 21:06
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
állj le az lsd vel.
2010. szept. 25. 12:56
 32/46 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot.

Majd megpróbálom.

De egy jó csajjal az is könnyebb lenne.

Tegnap a lányom elhívta a barátnőit, akkor nem is lőttem be magam.

Mindegy majdcsak hazajön az asszony, azt megtiltja, hogy ilyen helyekre irkáljak.

2010. szept. 25. 13:01
 33/46 anonim ***** válasza:
A tegnapi nagyon komoly hölgy válaszoló vagyok Örömmel olvasom a sztori folytatodik hogy, kedves kéredező még mindig ilyen jó pofa gyerek. Bár szerintem most már illő volna át rakni a feltett kérdést a vicc és humor kategoriába.Mert ha az emlékeztem nem csal, akkor ez szexuális témakör. És vhogy ezzen az oldalon olyan témákat szeretek olvasni !
2010. szept. 25. 13:37
 34/46 A kérdező kommentje:

Ebből is látszik, hogy te mennyire komoly vagy.

A moderátorok már tegnap este átrakták, és éppen az általad említett kategóriába.

Azért ne zavartasd magad, hajrá

2010. szept. 25. 13:43
 35/46 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Tegnap megd*gtam a lányod , miután lefektetted aludni , mit szólsz hozzá?

2010. szept. 25. 13:44
 36/46 A kérdező kommentje:

Hozzád én semmit nem szólok.

Azért van az a szint, ami alá még én sem süllyedek.

2010. szept. 25. 13:48
 37/46 anonim ***** válasza:
Ezt elég nehezen tudom elképzelni , írtad hogy a saját lányodat és a barátnőit nézted , és ki tudja még mit csináltál velük . szerintem amit én írtam az a te szinted felett van.
2010. szept. 25. 13:51
 38/46 A kérdező kommentje:

Irtam én már sokminden mást is.

Mind jópofa dolog volt. Ha meg másmilyenre sikerült, az csak a véletlen vagy a figyelmetlenségem műve.

Ezzel szemben te egy szándékosan trágár dolgot írtál, amire méltatlan volt még válaszolnom is. Most mégis megtettem, de ígérem utoljára.

2010. szept. 25. 13:56
 39/46 anonim ***** válasza:

Most őszintén megbántottál, pedig 17 éves létemre szívesen beszélgettem volna egy olyan középkorú emberrel , aki azzal szórakozik , hogy olyan kérdést tesz fel szerelem -szex kategoriába , amelyben a lányáról és saját magáról van szó.

De semmi baj , majd ha idősebb leszek , biztos megértem , hogy mi vett rá erre téged.

További szép napot .

2010. szept. 25. 13:58
 40/46 anonim ***** válasza:
Köszönöm hogy a kedves kérdező viszairt ! vhogy nem tartom olyan komolynak magamat De vhogy az ilyen kérdésen nem is tudok jót nevetni ha átrakták a humor kategoriábas elnézését kérek !Várom a kérdező további bölcs mondatait mert ügye jó pofa emberekre is szügség van DD
2010. szept. 25. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!