A feleségem elutazott a rokonaihoz. Amikor ma mentem haza melóból, egy 14 éves csajt találtam az ágyamban. Mit tegyek? 34/F
Köszi a tanácsot.
Majd megpróbálom.
De egy jó csajjal az is könnyebb lenne.
Tegnap a lányom elhívta a barátnőit, akkor nem is lőttem be magam.
Mindegy majdcsak hazajön az asszony, azt megtiltja, hogy ilyen helyekre irkáljak.
Ebből is látszik, hogy te mennyire komoly vagy.
A moderátorok már tegnap este átrakták, és éppen az általad említett kategóriába.
Azért ne zavartasd magad, hajrá
Kedves kérdező!
Tegnap megd*gtam a lányod , miután lefektetted aludni , mit szólsz hozzá?
Hozzád én semmit nem szólok.
Azért van az a szint, ami alá még én sem süllyedek.
Irtam én már sokminden mást is.
Mind jópofa dolog volt. Ha meg másmilyenre sikerült, az csak a véletlen vagy a figyelmetlenségem műve.
Ezzel szemben te egy szándékosan trágár dolgot írtál, amire méltatlan volt még válaszolnom is. Most mégis megtettem, de ígérem utoljára.
Most őszintén megbántottál, pedig 17 éves létemre szívesen beszélgettem volna egy olyan középkorú emberrel , aki azzal szórakozik , hogy olyan kérdést tesz fel szerelem -szex kategoriába , amelyben a lányáról és saját magáról van szó.
De semmi baj , majd ha idősebb leszek , biztos megértem , hogy mi vett rá erre téged.
További szép napot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!