A patkány hasznos állat, nem?
Figyelt kérdés
Azt mondják kárt evő, tehát az összes kárt megeszi, így a hasznos dolgok megmaradnak.2022. júl. 26. 20:01
1/19 anonim válasza:
Ez ugye nem komoly? XD
Ezek szerint mindenkinek kellene egy patkány xd
2/19 anonim válasza:
Igen, ugyanakkor az vagy, amit megeszel. Ez a patkány esetében azt jelenti, hogy sajnos nagyon káros állat.
3/19 anonim válasza:
Ezt a "kárt evő" dolgot gondolom valamelyik zseninél láttad, aki direkt két szóként ír le egy szót, mert az húdemenőőő -.-. Tehát nem "kárt evő", hanem "kártevő". De a kérdésre válaszolva, nem hasznos állat. Mint az előbb is mondtam, kártevő. Csak a baj van a fajtájával. Bolhás, betegségterjesztő dög az összes...
4/19 anonim válasza:
Igen.
A középkorban is segített megakadályozni a városok lakóinak túlnépesedését.
A csatornát, ahol lakik, tisztábban tartja, mint némelyik kóros gyűjtögető a lakását.
5/19 anonim válasza:
Én értem a szóviccet. A városok alatti csatornákban élő, különféle betegségeket terjesztő patkányok nem hasznosak, viszont a laboratóriumokban tartott, életüket a tudománynak áldozók igen.
6/19 anonim válasza:
Hallottam egy sztorit, hogy sz@rnia kellett a patkánynak és valamilyen úton-módon meghalt aztán a záróizmai elernyedtek és besz@rt... Xd
7/19 anonim válasza:
#6:
Én azt hallottam, hogy ha valaki meghal, előtte még utoljára összeszarja magát! A South Parkban is így volt! 😃
8/19 anonim válasza:
Én szeretem az összes állatot,a patkányokat is,mármint a patkány patkányt csak,az ember patkányt már nem,mert az emberpatkány a legkárosabb,károsabb mint a patkánypatkány.
9/19 anonim válasza:
Van humor kategória, jelentettem a kérdést, hogy nem ide való.
10/19 anonim válasza:
#9 mert szerinted ez vicces?
inkább az ezotériába kéne rakni, ott senkit sem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!