Szerintetek tudnék így gondoskodni 2 patkányról?
Suliba járok, szóval kb 7től 2ig nem vagyok itthon, utána játszok a pateszokkal, foglalkozok velük, aztán tanulok, addig is kint lehetnek, ez majd attól függ hogy nem futnak e el, vagy valami, aztán ha tanultam megint foglalkozhatok velük :)
Így nem jó, vagy így is ki lehet velük alakítani egy jó kapcsolatot? Esetleg így nem lesznek annyira bizalmasak felém?
Illetve mennyi idő míg hozzád szokik, magától is rámászik a kezedre, megszeret, stb?
Köszi a válaszokat!
Mielőtt írnátok, nem állatkereskedésből fogjuk őket venni, és kettőt tartunk, mert társas állat! :)
Dicséretes, hogy iskolás létedre ilyen felelősen szeretnél állatot tartani.
Szerintem ez az idő mennyiség megfelelő lesz nekik.
#5ös, hát szerintem úgy a jó, ha átgondolja az ember hogy tud e vele eleget foglalkozni, gondozni
És bevallom kicsit bizonytalan vagyok, csak nem tudom miért, talán hogy nem tudnék eleget foglalkozni vele, pedig lenne is időm
#6os, nem unom meg, ha megunnám nem tartanék majd, azt szeretném hogy nekik jó legyen :)
És köszi a normális válaszokat ismét mindenkinek!
De jöhetnek még.
Ez egy friss cikk. Szerintem van benne hasznos információ. Plusz az alján egy patis weboldalra visz a Patkanyvarazs szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!