Szerintetek tudnék így gondoskodni 2 patkányról?
Suliba járok, szóval kb 7től 2ig nem vagyok itthon, utána játszok a pateszokkal, foglalkozok velük, aztán tanulok, addig is kint lehetnek, ez majd attól függ hogy nem futnak e el, vagy valami, aztán ha tanultam megint foglalkozhatok velük :)
Így nem jó, vagy így is ki lehet velük alakítani egy jó kapcsolatot? Esetleg így nem lesznek annyira bizalmasak felém?
Illetve mennyi idő míg hozzád szokik, magától is rámászik a kezedre, megszeret, stb?
Köszi a válaszokat!
Mielőtt írnátok, nem állatkereskedésből fogjuk őket venni, és kettőt tartunk, mert társas állat! :)

Köszi a választ utolsó!
Én kiskorától szeretném mind a 2őt örökbefogadni, így talán jobban megszok engem, vagy nem is tudom hogy mondjam :)) lehet hogy szorosabb kapcsolatot tudok vele kialakítani majd, mintha most egy felnőtt pateszt fogadnák örökbe/ vennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!