Meghalt a baby krokodilom! Ilyenkor mi a teendő?
Volt egy baby krokodilom, Leventének hívták. Nagyon jól elvoltunk együtt. Néztünk a tv-t, társasoztunk, kosaraztunk, szóval rendkívül jóba voltunk.
Sajnos tegnap egy szánalmas baleset történt! Pont sétáltattam, amikor hirtelen a semmiből feltűnt egy óriási motor! Nem hittem a szemeimnek!
A következő pillanatban arra lettem figyelmes hogy Levike pont a szembe sétált a motorral. Megpróbáltam megakadályozni a tragédiát, de sajnos eltávolta a motorost.
A motor sofőrjét feljelentettem ugyanis Levike belehalt a sérüléseibe.
Milyen büntetésre számíthat a motoros? Illetve én hogyan dolgozzam fel ezt a traumát? Megtarottam Levike fogait és azokkal falcolom a karomat azóta. Már az öngyilkossági gondolatok is zaklatnak! Mi tévő legyek?
Veni kell egy bébi sàrkot.
Tütütürütütürütttürütürűűű
#6-7-8-9
Köszönöm a segítséget ! A bibliát a kukára akasztottam, soha többet nem megyek Izraelbe, tovabbra segítek a hajléktalanoknak de akik piára költik a pénzt azoknak nem.
Már is sokkal jobb lett minden. Köszi mégegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!