Hogyan tanuljak meg 40 tételt holnapra?
Figyelt kérdés
Nem vicc, de vicces.2022. jún. 20. 20:37
1/11 anonim válasza:
Kizárt, hogy holnap reggelre te megtanulj 40 tételt. Nekem holnapután lesz szóbelim, holnap én szinte egész nap tanulni fogok, vagy is nem is tanulni, hanem már csak ismételni, hisz ezek nem idegen tételek, mert már minimum háromszor feleltem belőlük a 4 év alatt. De ha csak most, este 9-kor állsz neki a tanulásnak a nulláról, akkor imátkozz inkább! :)
2/11 anonim válasza:
Az ima mellett pedig bízz a tanáraid jóindulatában, ezt fogom tenni én is! De azért mégis csak igyekezz összehozni a maximumot! Sok sikert az érettségihez!
3/11 A kérdező kommentje:
Neked is sok sikert :D! Csak a nyelvtan idegesít, mert ugye ha nincs meg a minimum belőle lehet újat húzni irodalomból is, viszont vígasztal, hogy ha magyarom kettes akkor megvan a 350 pont aminek elégnek kell lennie. Az emelt szóbelim nagyon könnyű volt és az a baj, hogy kétlem, hogy itt fognak annyit segíteni. Valamikor csak rossz, hogy ismer a tanár :DD A remény hal meg utoljára! c:
2022. jún. 20. 21:00
4/11 anonim válasza:
Tanulj meg számolni 1-től 40-ig, majd minden szám után tedd oda a "tétel" szót.
Így tudni fogod 1-től 40-ig a tételeket.
5/11 anonim válasza:
Írj ki mindegyikből magadnak 6-7 sort, fontos gondolatot röviden; és akkor onnantól már csak azokat tanuld. Tehát 6-7 ilyen rövid gondolatot, amit el tudsz mondani. Gondolom nem az 5-ös már a célod. Valamennyit tudjál hozzászólni minden tételhez, amit kihúzol.
6/11 anonim válasza:
Én is így csinálom, ahogyan a hatodik válaszoló írta. Nekem is a Magyar a gyengém, de vígasztal, hogy ezeket a tételeket már tanultuk korábban, és én is jegyzetelek, ráadásul úgy is van fél óra a jegyzetelésre még felelés előtt.
7/11 anonim válasza:
Igaz, akkor már csak az emlékeidet kell összeszedni, de az is jobb, mint a semmi.
8/11 anonim válasza:
Az emelt szóbeli nekem is könnyű volt, szinte csak átsiklottam rajta, nekem egy idegennyelvből van
9/11 A kérdező kommentje:
Nah egész jól sikerült, legalábbis ahhoz képest mennyire rossz tételeket húztam. Angolom 5, Irodalomból Antigonét húztam amit nagyon utálok, olyan is lett (kb 3 lehet), kettő tételünk volt irodalomból ami nem személyhez kötött (mert ugye ez a görög dráma), ez és a biblia szóval bármi jobb lett volna, nyelvtanból a nyelvtipológiát húztam ami konkrétan szerintem a legrosszabb tétel :D. Töriből pedig Horthy-t húztam ami elmegy, szerintem 4es lesz. Ha minden jól megy megvan a pontom, holnap kiderül.
1# majd írd meg hogy sikerült :D
2022. jún. 21. 14:17
10/11 anonim válasza:
Antigoné férje Antigo nem fog örülni, ha megtudja, hogy kibeszélted a háta megett fiam-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!