Mit gondoltok az Agrippina névről ?
Figyelt kérdés
Ezt akarom adni szerintem nagyon kellemes hangzása van2022. jún. 12. 23:02
11/22 anonim válasza:
10.Gyenge még mindig, szerintem fejezd be és menj aludni...
12/22 A kérdező kommentje:
Miért a te gyereked neve olyan szép?
2022. jún. 12. 23:33
13/22 anonim válasza:
12.Nincs gyerekem de nem adnék olyat amiben benne van, hogy pina...biztosíthatlak, hogy gúnyforrás és örökre megutál majd.
14/22 anonim válasza:
Látom ettől el állt a szavad is...
15/22 anonim válasza:
Úgy halkan megjegyzem, hogy általában (nem mindig) Kalányos vezetéknévvel rendelkező egyének helyesírása nem közelít a kérdező helyesírásához
16/22 anonim válasza:
Látom már humor kategóriában van így a kérdező se tud már trollkodni feltűnően, érdekes hogy nem törlik hanem humorba tették de így jobb.:D
17/22 anonim válasza:
A kérdező, nem troll, ilyen név létezik, és attól még, hogy tartalmaz egy magyar szót, nem feltétlenül magyar név.
Kérdező, én azt mondom, hogy mivel, a társadalom ilyen, ez a név nem előnyös, mert már igazából, banánt se lehet anélkül enni a buszmegállóba, hogy azt mondaná valaki, hogy "Nézd ez * a *" érted. Szóval, ha Magyarországon kívül vagy jó ez a név :D De, itt nagyon sokan félreértik, a szó miatt amit tartalmaz, hiába van egybe.
18/22 anonim válasza:
17.De troll..tudjuk van ilyen név de attól még ez a kérdező trollkodik folyamatosan ilyen nevekkel. Könnyen fel lehet ismerni. Nem véletlen került át humorba ahogy a másik kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!