Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Csak én nem szakítottam az...

Csak én nem szakítottam az óvodás férjemmel?

Figyelt kérdés

2022. jún. 5. 12:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Hogy tudtál elvenni egy óvodást?
2022. jún. 5. 13:50
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Mi is még járunk
2022. jún. 5. 17:09
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Mi is felszoktuk emlegetni mikor először meghúztam a haját :)
2022. jún. 5. 20:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
De jó csaj is volt..
2022. jún. 5. 21:47
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Hetero, felnőttekhez vonzódó férfiként még én sem voltam ilyen helyzetben. Nem volt még óvodás férjem. Persze biztosan létezik olyan hely a világon ahol ez jogilag nem problémás (nemzetközi vizeken vagy a Vatikánban), de én még nem próbáltam a dolgot.
2022. jún. 5. 23:17
 16/21 anonim válasza:
100%
XD
2022. jún. 6. 00:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Sejtettem én, hogy a cumimat nem csak a szádba lehet dugni, de mit tehettem, ha egyszer pelenka volt rajtad?
2022. jún. 6. 07:16
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

#10 "A #9-es az első, aki rajtam kívül érti a kérdést..."

Talán érthetően kellene kérdezni.

Ám is sejtem, hogy mit akart kérdezni a kérdező, de miért kellett ezt ilyen homályos módon feltenni?

Nyilvánvaló, hogy nem arról van szó, hogy valaki konkrétan egy óvodást vett férjül. Jogilag meg sem tehette volna. De ettől még NAGYON homályos az egész.

Értelmezhető egy óvodás szerelemként is. Igen, elég gyakori játék óvodás korban, hogy "összeházasodnak". Szerintem nagyon aranyos dolog, de ettől még a kérdés nem teljesen egyértelmű. Elképzelhető, hogy az óvodás kori szerelemből később felnőtt párkapcsolat, és tényleges házasság lett. Ez mondjuk nem gyakori, mivel az ember személyisége nagyon sokat formálódik óvodás kortól felnőttkorig, de azért nem is lehetetlen. De azt, hogy "nem szakított vele", érthetjük átvitt értelemben is. Lehet, hogy úgy érti, hogy bár azóta eltelt jónéhány év, de az emlékét még mindig aktívan őrzi, és azóta is kellemes visszagondolni rá, gyakorlatilag a személyisége részévé vált.

De érthetjük közvetlenebbül is: könnyen lehet, hogy az "óvodás" jelző a férj viselkedésére utal.

Arra meg ne alapozzunk, hogy mit gondolunk valószínűbbnek. 10+ éve vagyok tag ezen az oldalon, és nem kevés hasonló, homályosan megfogalmazott kérdést láttam. Bőven több, mint a felükben NEM arra gondolt a kérdező, amire a válaszolók. Ezért lenne jó ilyen esetekben némi magyarázó szöveg a kérdéshez. Akkor talán a moderátorok sem tették volna át a "humor" kategóriába.

2022. jún. 6. 08:08
 19/21 A kérdező kommentje:
#9 #10 igen pontosan erre gondoltam. Elnézést kérek tenyleg elég félreérthetően fogalmaztam, igazad van #18-as. A kérdéssel arra utaltam, hogy a gyerekek szoktak óvodában,,házasodni", én is játszottam ilyet de biztos vagyok benne hogy nem én az egyetlen.
2022. jún. 6. 09:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk házasságig nem jutottam, de természetesen nekem is volt óvodában szerelmem. :-) Szerintem egy nagyon cuki dolog, és bár már 40-hez közelítek, de mindig kedves emlék marad.
2022. jún. 6. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!