Miért ráz meg a számítógépem az irodámban?
Informatikus vagyok, Budapesten egy irodában. A nevét nem fogom leírni, mert senkire nem tartozik rá, hogy hol dolgozom. Legyen annyi elég, hogy a munkaidőm reggel 6-kor kezdődik, és délután 4-kor ér véget. Az irodában a munkatársaimmal dolgozok. Fontos irodai, és számítástechnikai munkát végzek, de az áramhoz nem értek. Az épületben található 7 iroda minden elemelten. (3 emelet található.)
Van lift szóval lépcsőznöm sem kell, mert a 2. emeleten végzem a munkámat. Nagyon örülök, mert most helyeztek át, előreléptettek egy nagyon, szebb szép fehér falú irodába, mely körülbelül 120 négyzetméteres. A falak fehérek, és egy fekete érdes tapéta van rajta, ami nagyon tetszik de a boltokban nem találtam sehol.
Ugye akkor van a számítógépen az asztalom alatt, nem tudom hogy ez befolyásolja a működést, de mindig amikor be próbálom kapcsolni a számítógépet, megráz de csak egy kicsit nem nagyon a piros gombja. Próbáltam meg csinálni de nem értek ezekhez a számítógépekhez, én csak a programokhoz. A számítógép csatlalkoztatva van a konnektorba szóval van benne áram. Be is indul. Le szedtem az oldalát hogy jobban szellőzzön de fújta a lábamra a levegőt így visszaraktam. De csak neki támasztottam a számítógép oldalát mert nekem nincsem csavarhúzóm.
Mi lehet a baj?
Sziasztok! Felhívtam egy villanyszerelő és elmeséltem neki mindezt ami a kérdésbe van, hogy hol dolgozok, illetve a számítógép problémáját. Erre egy trágár választ kaptam tőle, hogy szórakozzak a ... anyámmal, és letette a telefont.
Valószínűleg ő se tudná megcsinálni.
Nem tudom mitévő legyek.
A rázást (szikrázást) a műszálas ruházat elektrosztatikus feltöltődése okozza a száraz levegőben. Naná hogy elküldött a fxxxxa a villanyszerelő.
Ha azzal lenne gond hogy a gép nem földelt konnektorba van dugva az sem a villanyszerelő feladata átdugni. Főleg cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!