Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Veled utaztam? Veled?

Veled utaztam? Veled?

Figyelt kérdés
A 6-os buszon láttalak meg, a csuklónál álltál nekem háttal. Kinyúlt, szakadt zenekaros póló volt rajtad. A hajad zsíros csimbókokban omlott a válladra. Jól lehetett látni dús hónaljszőrzeted. Hónod alatt 1,5 literes Merengő flakonos bort szorongattál. Nekem is az a kedvencem, csak 179 Ft a Tescoban ^^ Valahol 16 és 26 között lehettél korban, az erőteljes smink és az arcodat borító kék-zöld foltok okán nehezen tudtam jobban belőni a korod. Hatalmas arc voltál amikor a Margit híd után belecsúltál annak a lökdösődő kisnyugdíjasnak a húzókocsijába. Úgy érzem te vagy az a lány akivel le tudnám élni az életem! Tudom, hogy olvasod soraim, mindenképp jelentkezz! Van itthon egy rakat borom, lemehetünk még akár ma este a Duna-partra andalogni a hold fényében

#árvíztűrő tükörfúrógép #Xanax tabletta #Gyurcsány mondjon le
2022. ápr. 29. 23:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A szökőkúthoz megyek
2022. ápr. 30. 05:24
 22/27 anonim ***** válasza:
Iszol tesó?
2022. ápr. 30. 05:25
 23/27 anonim ***** válasza:
Én Ózdon utaztam a 6-os buszon.
2022. ápr. 30. 06:21
 24/27 anonim válasza:
0%
Ótvar humorod van kérdező
2022. ápr. 30. 06:29
 25/27 A kérdező kommentje:

Azért bemásolom az egyik privátot amit kaptam, ezt mindenkinek látni kell:

“ Széles mosolyú borz vagyok. Ragyogó tekintettel, szarral teli fenékkel sétálok feléd. Farkam már emelkedik, dudorodik a valag. Iszonyatos szag árad szét a levegőben. Miközben mindenki a szag forrását keresi, szégyellősen félrehúzódok. Ömleni kezd a kaki. Szaftos, lucskos hurkák lövellnek ki a fenekemből, némelyik van vagy 50 centi hosszú. Ekkor felém nézel. Elpirulok. Lábammal rejtegetni próbálom a mögöttem tornyosuló szarkupacot, de hiába - egy elefánt egymás mellé tett két lába nem lenne elég széles, hogy azt eltakarja. Előre hajolsz, hangosan böfögsz és okádni kezdesz. Egy nagy vödörnyi hányás lő ki belőled pillanatok alatt, több méter sugarú körben narancssárgára festve a járdát. Az arra járók egyszerre nézik az öklendező fejedet, a méretes halom szart és a csupasz borzpinámat. Egyszerre mindenki okádni, fingani, szarni, hugyozni és minden egyéb lehetséges módon nedvedzeni kezd, kitör a mocsok-apokalipszis.”

2022. ápr. 30. 10:53
 26/27 anonim ***** válasza:
49%
#25 ez még téged is felülmúl🤮
2022. ápr. 30. 11:13
 27/27 anonim válasza:
Ja, brutál. Asszem megyek vissza enni
2022. ápr. 30. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!