Szerintetek milyen lenne ez a név a fiamnak?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztunk rajta, de mi valami különleges nevet akarunk a fiunknak. Egyik nap hirtelen eszembe jutott egy ötlet, elmondtam a páromnak, neki is nagyon tetszett. Ti mit gondoltok erről a névről: Metagrosz2022. ápr. 27. 23:35
1/19 anonim válasza:
Ez egyáltalán anyakönyvezhető? Szerintem amúgy ez a név nem igazán lenne nagy népszerűségnek örvendő a magyar környezetben, de még hallásra se azonosítom be, hogy melyik országban lenne ez tök normális név. Szerintem kicseszés a gyerekkel épp ennyire különleges nevet adni.
2/19 anonim válasza:
Most komoly, ennyire unatkozol?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
Embernek kellene nevet adni nem egy kitalált szereplőnek, mellesleg nehéz megnézni az MTA listát, mert ha nincs ott akkor nem adhatjátok úgy se max kérvényeztetni lehet de kifognak röhögni...
3/19 A kérdező kommentje:
Ha lány lesz, akkor Léjla, ez mindkettőnknek tetszik.
Mi valamilyen különleges nevet szeretnénk, ha fiú, ha lány. Ha szerintetek nem jó Metagrosz, akkor a Lukárió-hoz mit szóltok, ez volt másik opciónk.
2022. ápr. 28. 00:01
4/19 anonim válasza:
Nem különleges lesz, hanem bohóc szegény.
5/19 anonim válasza:
Elképzelem, amint pl egy ügyvédet vagy orvost így hívnak 😂😂😂😂😂
6/19 A kérdező kommentje:
Pedig ha a mi gyerekünk és nekünk tetszik akkor neki is fog.
2022. ápr. 28. 00:20
8/19 anonim válasza:
Hidd el ismerek olyat, aki amint felnőtt lett nevet változtatott...
10/19 anonim válasza:
Csak provokálni jött a kérdező vagy trollkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!