Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nő vagyok és mit csináljak,...

Nő vagyok és mit csináljak, ha nem érem el a felső polcrol a fűszereket? Székre meg nem akarok mindig rá álni mert türülhetem le a széket mit csináljak?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 26. 21:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Te csak semmit se félj, azért vagyunk, hogy segítsünk.

Én szívesen a hónod alá nyúlva felemellek, csak aztán rezegjenek a mellek... (úriten, valóságos költő lettem)

Na de akkor valami fizetség is dukál, mert addig én bizisten le nem teszlek, amíg egy apró csókocskát nem kapok legalább.

Remélem jó fűszeresen főzöl, mert akkor vacsoráig a gyermekáldást is megoldhatjuk és mondhatom, nem fogod megbánni, úgy megsózlak, borsozlak, paprikázlak, hogy a tíz ujjadat is megnyaljuk utána, meg mindent, ami csak szem-szájnak ingere.

2022. ápr. 27. 10:43
 22/26 anonim ***** válasza:
:))
2022. ápr. 27. 10:55
 23/26 anonim ***** válasza:

Fordítsd meg a széket és a szék lábaira állj.

Ezt érdemes munkavédelmi bakancsba csinálni, nem magassarkúban.

2022. ápr. 27. 11:32
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha egyedül nem megy, akkor csináld úgy, ahogyan az otthonülő kismamák szokták.

Hívd be a postást...

...vagy a pizzafutárt.

2022. ápr. 27. 11:38
 25/26 anonim ***** válasza:
Mano Grande kézhosszabbító tea!
2022. ápr. 27. 21:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ennek a menyecskének töke is van.

Lehet, hogy a melle is tud rezegni, de nem hiszem, hogy ez kárpótolna téged azért, amit akkor éreznél, ha neked esne.

Magas sarkúban, vagy a nélkül.

2022. ápr. 27. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!