Ha ismerkedek valakivel, mikor mondhatom el neki, hogy gyakorlatilag vámpír vagyok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg úgy, hogy ne meneküljön el tőlem, sajnos mindig így járok.😔
L
2022. ápr. 15. 20:43
11/20 anonim válasza:
10es, mint a rossz pénzt, úrnőcske:D Eddig amúgy azt hittem te teszed fel ezeket a kérdéseket..:D
9, ja, lehet, hogy nem Kamarilla, de ha Sabbath akkor meg pláne nincs nagoyn hencegnivalója, egy ilyen ismerettség hamar a pusztulást jelenti a kedves partnernek:D
12/20 anonim válasza:
XDD Drága vámpír barátom, ezt a csirkés hasonlatot nem unod meg soha, ugye? Még azóta is imádtam az egyik levágandó csirkénket.. Aztán leves lett... XDD
13/20 anonim válasza:
Nem az, hogy soha nem unom meg, de mindenesetre jól szemlélteti a két faj egymáshoz való viszonyulását. De tény, annak idején én is nagyon megkedveltem egy nyulat, amit aztán nagyanyám megsütött...:D
14/20 anonim válasza:
XDD Szegény. A nyulak aranyosak! :D XD
15/20 anonim válasza:
a )
Esetleg megvaltozhatnal
b)
celzottan szub fiut keress, meg ertekelni is fogja
16/20 anonim válasza:
Tudom himsoviniszta a válaszom de mégis mit sziasztok ki 😂
17/20 anonim válasza:
Az első sza_ás előtt.:):):) xD
19/20 anonim válasza:
Mit értesz pontosan az alatt, hogy vámpír vagy? Én pl szeretem ha egy csaj harapdál akár erősen is. Attól felizgulok.
De ha ilyen pohárból vért iszogató vagy az nekem már gyomorforgató.
20/20 A kérdező kommentje:
Akkor szerencséd van #19😅
2022. júl. 16. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!