Hol találok olyan pasit mint Damon Salvatore?
Figyelt kérdés
Attól eltekintek hogy vámpír legyen de nem is hátrány. :D2020. júl. 6. 23:50
1/13 anonim válasza:
ha találsz írj nekem is xd
2020. júl. 7. 00:16
2/13 anonim válasza:
Szerintem könyvekben. :) Ő nagyon különleges, összetett karakter. :) [ nem tudom ] . :)
2020. júl. 7. 00:20
3/13 A kérdező kommentje:
1-es: És elfelezzük, vagy mi lesz? xd
2020. júl. 7. 00:39
4/13 A kérdező kommentje:
Viccet félretéve nem konkrétan egy Damon klónra gondoltam, hanem, hogy hasonló személyiségű emberek merre lógnak. :)
Mint a kockák a videójátékboltban meg a conokon, a könyvmolyok könyvtárban/könyvesboltban, a sportos típusok edzőteremben, túraútvonalakon stb.
2020. júl. 7. 00:42
5/13 anonim válasza:
Magyarul Ian Somerhalder, a Damon Salvatore az csak egy kitalált karakter.
Egyébként a konditermek tele vannak nárcisztikus emberekkel.
2020. júl. 7. 06:27
6/13 A kérdező kommentje:
Ian Somerhalder személyiségét nem ismerem, Damon személyisége meg tetszik. Szóval magyarul Damonhöz hasonló emberek lelőhelyét keresem.
2020. júl. 7. 07:19
7/13 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy ők meg pont rád vágynak ? Ha csak te vágyakozol, az édeskevés egy kapcsolathoz.
2020. júl. 7. 08:06
8/13 anonim válasza:
Nemtudom, mindenesetre szereted bekategorizálni az embereket, azt látom. :D Ha ilyen egydimenziósan tekintesz mindenkire, akkor nem csoda, hogy nem találsz összetettebb személyiségű embereket.
2020. júl. 7. 09:16
9/13 anonim válasza:
Szerintem inkább állj le a Vámpírnaplók nézésével, és törődj bele, hogy nem fogsz ilyet találni. Esetleg ábrándozhatsz, gondolom 18 alatti vagy... De azért ne vidd túlzásba, gyerekes beütése lehet.
2020. júl. 7. 09:52
10/13 A kérdező kommentje:
Nem az irreális részére gondoltam, mint az a túl színpadias, nyálas love Elenával. Csak a fő személyiségjegyekre. Nem tudom, ebben mit olyan nehéz értelmezni.
Ha meg az beskatulyázás, hogy teszem azt, egy olvasó embert legnagyobb esélyben könyvesboltban fogok találni akkor ja, általánosító, bedobozoló féreg vagyok. :P
2020. júl. 7. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!