Szeretnék az ukrán haderő parancsnoka lenni az orosz ukrán háború idejére?
Figyelt kérdés
van 1500órám csgoban és 500 squadban meg még 200 world of tanksban értek én ehhez. hova kell beadni a papirjaim?2022. márc. 7. 00:38
2/14 tobas válasza:
A hadseregekhez, ilyen tapasztalattal nagyon jó frontharcos leszel.
3/14 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem
2022. márc. 7. 00:43
4/14 A kérdező kommentje:
2#
és az mit takar?
kapok kitüntetést?
2022. márc. 7. 00:43
5/14 tobas válasza:
Ha hasonlóan jól teljesítesz akkor még az is lehet.
6/14 A kérdező kommentje:
és hol kell jelentkezni? Borsod környékén van jelentkezőallomas?
2022. márc. 7. 00:50
8/14 tobas válasza:
Ukrán Nagykövetség, Budapest, Istenhegyi út 84/b. Én mondjuk azt ajánlom, hogy előbb menj el Ukrajnába és majd ott jelentkezz. Hajrá, én szurkolok neked.
9/14 anonim válasza:
Hova kell beadni a papírt? Amennyiben nem troll kérdés, akkor a gyámhivatalba, gyámság alá helyezésnek hívják amire neked szükséged van.
10/14 anonim válasza:
"van 1500órám csgoban és 500 squadban meg még 200 world of tanksban értek én ehhez."
És ezekben a játékokban összesen hányszor haltál meg? Mert a valóságban csak egy lehetőséged lesz, nem lesz respawn meg hp töltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!