Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hány fokon forr az energia?

Xxxxxxxl kérdése:

Hány fokon forr az energia?

Figyelt kérdés

Sokan beszélnek energiaforrásról, de az értékét nem tudják megmondani.

Valaki ki tudja számolni?

2022. febr. 16. 23:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Magam is derűlátóan tudok nyilakozni a lapos és nem lapos elemekről. Ezekben szerintem lennie kell vasnak, szénnek, oxigénnek és ha a negyedik mondjuk a plutónium, akkor már meg is kaptuk a hozzá dukáló fél elemet, mert a plutóniumtól mindenki majrézik, megjegyzem joggal, mert ha az forrásba j9n, akkor ott kő kövön nem marad, de hát nem is az a cél, hogy a köveket odabetonozzuk a helyükre, hanem az energiák kinyerése a forrásból, ugye.

Azért a hányás is szükségszerű lehet, egy földhányás fedezéknek például sosem árthat, mert mögé lekushadva a lökőhullám ellen csekély védelmet nyerhetünk, bár ami azt illeti a tíz méter vastag beton szarkofág az valamivel jobb védelmet adhat, pláne ólommal kibélelve jó vastagon.

2022. febr. 21. 15:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe jutott az az ősrégi vicc amelyben a kiképző tiszt faggatja az újoncokat, mi is a teendő ha atomvillanást látnak?

(ami ugye az Ön által említett lökőhullám előtt van egy picinykével)

Nem tudom nyögi zavartan a kiskatona.

A válasz: na, hát jó alaposan megnézi, mer' többet már ugyse fog olyat látni.

2022. febr. 21. 16:01
 23/26 NTBS ***** válasza:
100.
2022. aug. 15. 21:51
 24/26 A kérdező kommentje:

Kedves Tudós Uraim!

Megtisztelve érzem magam, hogy kérdésem egy ily magas színvonalú beszélgetésnek adhat otthont, mely diskurzusnak eredményeként tán évszázadunk legnagyobb találmányának, a végtelen energiának első szikrája pattant ki az Önök tudásának csodálatos összefonódásából. Örömmel venném, ha tájékoztatást tudnának adni a kutatások eddigi fejleményeiről vagy kudarcairól, esetleg eredményeiről vagy eredménytelenségeiről, netán sikereiről vagy sikertelenségeiről.

Még két dolgot szeretnék mondani. A 21-es számmal választ adó Tudós Úrnak - aki bizonyos fél-elemről ejtett szót - félelemre semmi ok a kutatás jövőjét illetően! A 23-as válaszolónak pedig: nem százas.

Üdv:

a Kérdező

2024. márc. 18. 21:06
 25/26 hun_74 ***** válasza:
"Tesla élt, Tesla él, Tesla élni fog!"
2024. márc. 19. 14:29
 26/26 anonim ***** válasza:

#25.

Érdekes, én ezt a mondást Vladimir Iljics Leninnel kapcsolatban hallottam.

(pedig már Ő sem él)

2024. márc. 20. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!