Hány fokon forr az energia?
Sokan beszélnek energiaforrásról, de az értékét nem tudják megmondani.
Valaki ki tudja számolni?
90 fokon.
Ja nem, bocs, az a derékszög, az forr 90 fokon.
Attól függ, hogy milyen fajtájú.
Pl a mozgási energia 153 °C-on, míg a mágneses energia 205 °C-on forr.
Könnyű kiszámolni.
Indulj ki abból, hogy a sikerhez a legjobb út az egyenes.
Mivel az egyenes az 180 fokkal egyenlő, így a sikerforrás értéke adott.
Innen már csak át kell váltani a sikerforrást, energiaforrásra.
Azt pedig minden általános iskolás tudja.
Remélem sokat segítettem. ;)
5
Nem egészen, mert az intrikusok előtt világos, hogy a görbe útnak sokkal nagyobb az esélye a sikerre, ez pedig körív esetén (Rxpí/180)xa ahol is az x szorzást jelöl, az a pedig a körcikk szögét, ettől eltérő görbék esetén pedig integrálszámítással bwcsüljük meg a sukákolás fokát (forrás: Lobacsevszkij matematikai egyenletek)
Tudok erről a megoldásról, de a velem született egyenes jellem, és a neveltetésemből fakadó gondolkodásmódnak köszönhetően, nem vagyok hajlandó azonosulni ezzel az úgynevezett "görbe úttal".
Tegyük hozzá még azt is, hogy Nyikoláj Ivanovics Lobacsevszkij, több mint 200 évvel ezelőtti gondolatmenete, bizonyára az akkori Oroszország társadalmi jegyeit is magán hordozta, amivel már nagyon nehéz lenne a mai világban érvényesülni.
Szóval köszönöm a tájékoztatást, de marad az egyenes megoldás!
Tisztelettel: Kropacsek Alfonz, nyugdijas léniakészítő kisiparos. ;)
Tekintettel tudományos jártasságodra, amire nagybecsű foglalkozásod már megemlítésével is bizonyítékot szolgáltat, el kell fogadnom érvelésed, ellenben mint nagy intrikus megemlíteném például Jágó szerepét, mert ugye ha ő nem szövi nagy aljasul a cselt, akkor ugyan sosem ölte volna meg az Othello a Desdemónát, ami pedig Jágó számára roppant kívánatos volt.
Na ugye, te kis agyas nyugdíjas!
(Cö Cö, tudod egyáltalán, mi fán terem az integrálás?)
Egy léniakészítőnek semmi szüksége az internálásra.
Hogy az integrálásról ne is beszéljünk.
/a bánat sem tudja megkülönböztetni ezeket a külföldies szavakat/
Amúgy ehhez a Jágó csávóhoz még nem volt szerencsém, de ha intrikus (na még egy idegen kifejezés) akkor nem is érdekel. Othelloban meg csak a bort ösmerem, de azt meg nem szeretem.
Nagyon becsülöm az egyenességedet és teljesen megértem, hogy még körben is csak egy irányba tudsz haladni, mégpedig csak egyenesen, (ezt majd azért fejtsd ki bővebben), de ekkor már mégsem lehet érvényes a 180 fok, hiszen a kör ennek a duplája, vagyis az energiának sem a forrása, sem a fortyogása nem származhat ebből.
Az otelló szőlő nemesítésében egy angol költő szerzett múlhatatlan érdemeket, aki személyesen leírta Julianna és Romero (vagy Rodrigo) szerelmi románcát, amelynek fő erkélyjelenetében a lány ernyedten érdeklődik a fiú származásának körülményeiről, hogy - Ó Roméro (vagy Rodrigo) mért vagy te Romeró ( vagy Rodrigo)?
Mire a fiú tudtommal bátran rávágja, hogy:
- Csak előre, előre, nem hátra. Rá, rá, rá a macskákra! -
Vagy valami ehhez hasonlót, de ez már tökmindegy, mert ezt amúgy sem tudja már senki megjegyezni, aki a darabot látta, hogy mit nyögött be erre a pasi, meg különben sincs semmi köze sem az energiához, sem a forráshoz, meg amúgy is csak azért írtam, hogy sikeresen cáfolhassalak,ami kétségtelenül meg is történt.
Na erre varj gombot, vagy ezt szegd be, de figyelmeztetlek, arra még a varrógép is csak cikkcakkban képes.
Haha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!