Írnátok nekem vicces helyzeteket, amibe keveredtek, vagy hallottátok?
Nagyon szeretnék nevetni.
Köszönök előre is minden választ!
Egykori barátnőm elcseszte barátságunkat egy szerelmi vallomással felém ><
Majd áb.geometria érettségi előkészítőn egy srác vallott szerelmet...
Elutasítottam őket, epic poén:
Ők valami úton módon egymásra találtak, mai napig együtt vannak, immár 12 éve.
Mentem a nyomdába informálódni, hogy kivitelezhető-e a prototípus mini katalógusom.
A faszi olyan 30-35körüli volt, akivel egyeztettem, kérdezgettem a szerkesztésnél mikre figyeljek, amelyek a nyomtatásban fontosak.
A beszélgetés közepette egyre jobban éreztette velem, hogy valami diáknak néz... Elkezdtem csipkelődve kérdezni, hogy hány évesnek gondol.
Majd megjegyeztem, hogy az eddig említett nyomtatás katalógus lesz s kell pár szász példány, ha meg tudják oldani extra ötletem kivitelezését a prototípusnál, ami miatt ott vagyok.
Nem győzött bocsánatot kérni, aztán csak mosolyogtam, mondva neki: "semmi gond, megszoktam." 😂
Sok helyen gyerekként kezeltek már.
Volt olyan melóhely, ahol első nap beugrottam lentre segíteni, mert csúszás volt. Csak az irodában mutattak be pozíció szerint is.
Beálltam segíteni lentre, egy gyors jó napotot és nevet mondva.
Vicces volt hallgatni, hogy "ma jön az új felettes, vajon ki lesz az?"
Ment a pletyi és hülyeség.
Majd szünetben végre volt idő, rendesen bemutatott a főnököm.
Az emberek arcán az a sokk. Vicces volt nézni.
Azt hitték valami melódiákos kislány vagyok.
Megesik.
Jó sztorik születnek ebből.
Anno 27 voltam és egy 16 körüli srác akart felszedni az utcán.
Haverjai mellől nyomult a csajozós kis szája.
Odaléptem és viccelődve mondtam: kicsi szívem, aranyos vagy, de minimum 10 évvel idősebbnek kellene lenned, hogy kb utolérj korban.
Gyerek zavarban, haverjai meg földet csapkodva nevettek.
Na szép :D Jól beledöngölted szerencsétlen kissrácot a betonba :) Ezután nem mert soha egyetlen nőhöz se odamenni :)
Egyébként átérzem a problémát, én 37 éves vagyok. A 20as éveim elejére tesznek az emberek külsőre. Pár éve a boltba karácsonyi ajándék pia vásárlásnál elkérték a személyimet :) Belsőre, gondolkodásra pedig jóval érettebbnek gondolnak. Egy bölcs középkorú kisfiú vagyok az emberek szemében. Találj így magadnak társat :) Fiatalnak öreg vagyok, öregnek meg fiatal :) Akkor mégis mi vagyok?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!