Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Melyik küzdősport lenne a jó...

Melyik küzdősport lenne a jó nekem?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet, hogy 8 évig jártam Hockeyre. Illetve 4 éves korom óta Judozok És ennek köszönhetően 12 évesen felnőtt férfiakat. Erős, gyors karate mestereket tudtam agyoyn verni. Most pedig nem rég 17 évesen 181 cm magassággal 3,3% testzsírral és 74 kilóval. Megtudtam verni egy erős, gyors, kigyúrt, 217 cm magas 185 kiló körüli. +- 3-4 Kg-s Muhay Thailyos embert. Úgy, hogy közbe én még nem kezdtem el 4 éve sem a gyúrást. Mivel edzek is Áprlis 1-jén lesz 4 éve. És a karom is már megvan kB olyan 43-as. Csak most a Hockey egyesület ahol megtanultam nagyon hasznos mozdulatokat bezár itt. És most gondolkodok rajta mire érdemes menni? Wing Tsun, Wing Txun, Take Wando vagy esetleg Muhay Thai. Bár szerintem lehet jobban járnék pl Kick Boxal mert a Muhay thai elég gyenge szerintem. A Judo az meg magában nem elég. És főldharcban is simán lenyomok egy majd 2 mázsás embert mert már olyan bravűrös a Judo tudásom is. Na meg olyan ütéseim fogásaim vannak, hogy kb senki nem tudna megverni.

17/F

2022. febr. 14. 23:23
A kérdező szavazást indított:
Take Wando
Kraw Maga
Muhay Thai
Wing tsun
Wing txun
Kickbox
Box
Diffindo
Escrima
MMA
9 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Mire kitörlöd a csipát a szemedből, addigra a moderátorok is törlik ezt a kérdést.
2022. febr. 14. 23:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért kéne, hogy törőljék? Nem hallottál még a Hockey kuzdosportrol a legkemenyebb mind közül.
2022. febr. 14. 23:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Beszartam a röhögéstől miközben ezt olvastam.

Menj aludni kicsi Tyson.

2022. febr. 15. 07:19
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Megjósoltam, hogy visszatérnek az ilyen jellegű kérdések. Gondolom az élettelen kérdezőnek nem sikerült érvényesülni más kategóriákban, úgyhogy visszatér a küzdősport témakörbe. Hát igen, ez van, ha az embernek nincsen senkije és a gyakorikerdesek.hu-n kell élnie az életét.
2022. febr. 15. 07:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Playstation
2022. febr. 15. 07:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Diffindo 😂
2022. febr. 15. 08:06
 7/8 anonim válasza:
Egyik se való neked
2022. febr. 15. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A Shang Tsung irányzatot ajánlom, amely ötvözi a Ryu Ken és a Tekken küzdősportok előnyeit.
2022. febr. 15. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!