102 éves férfi párt keres?
Figyelt kérdés
Tapasztalt férfi keresi azt, a fiatal, csinos, életvidám asszonyságot, aki le.. leülne szívesen a tornácra, közösen nézni ahogy nő a gyep.2022. febr. 14. 18:52
2/5 anonim válasza:
Jelentkezem. Irma85 jeligére. (Nem, a 85 nem születési év)
3/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, a megkeresések okán hozzá tenném, aranyásók mint irma85 kíméljenek. Az igazit keresem.
2022. febr. 14. 19:03
4/5 anonim válasza:
Miért is lennék aranyásó? Kikérem magamnak. 85 évesen nem érdekelnek az anyagiak, főleg, hogy megvan mindenem amire szükségem van, egy kivétellel. De az nem egy ilyen öntelt vén hímsoviniszta fráter. Úgyhogy majd mással nézegetem a tornácon.
5/5 anonim válasza:
Én adom. Megpakónálak mint nagyi a banyatankot. 40 éves 130 kilós testépítő vagyok. Írj privibe ha soron kívüli kolonoszkópiára vágysz te kis huncut papóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!