A fiam összetörte az űrállomásomat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Értem, hogy ideges, mert nem voltam jelen az életében, és két csóró paraszt nevelte fel. Meg az is igaz, hogy a múltkor a húga szemtelenkedett, és emiatt szétlőttem a bolygóját, de emiatt nem kellett volna tönkretenni az űrállomásomat. Munkahelyi projekthez kell, a főnök tiszta ideg lesz. Mit csináljak?2022. jan. 30. 02:36
1/2 anonim 

válasza:

Próbáld újraépíteni (tudom, sok meló volt...), de ezúttal vigyázz a szellőzőaknákra! Úgy tudom, nagy veszélyforrást jelentenek
Továbbá én biztosan rácsapnék a fiam kezére, ha ilyet tenne! Tiltsd el a haverjától is, tuti ő is benne volt a dologban. Egy büntisarok a másik gyerekre is ráfér, így a te fiad is megtanulja, hogy ilyet nem szabad
2/2 anonim 

válasza:

Ilyen gyereket minél előbb árvaházba kell dugni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!