Lehet-e nyelvre hízni?
Figyelt kérdés
Mostanában úgy érzem hogy nagyobb lett, és szerintem ha beszélek mások is észreveszik. Ugye emiatt nem fognak elítélni? Plusz esetleg tudtok valami jó fogyókúrát rá? Ha pl fel le mozgatom kis súllyal rajta akkor kisebb lesz, vagy nőni fog?2022. jan. 30. 00:25
1/24 anonim 

válasza:

Én néztem youtubon nyelvtornás videókat, nekem segített, plusz szép feszes nyelveim lettek, a barátom is megdicsérte ;) Étrend tekintetében pedig ajánlom, hogy egyél sok zöldséget pl padlizsán, uborka és gyümölcsöt pl banánt
2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én azokat másra szoktam használni, de megpróbálom evésre is.
2022. jan. 30. 00:37
3/24 anonim 

válasza:

Először használod, utána megeszed
4/24 anonim 

válasza:

Ez a kérdés és az eddigi válaszok ... ???
A nyelv egy izom, nem lehet hízni rá.
5/24 anonim válasza:
ennyi idióta ember egy helyen..
6/24 anonim 

válasza:

Ja, én is mindig azt figyelem az utcán, hogy kinek mekkora nyelve van, és aki eltér az átlagtól, megverem.
Emberek... ez a kérdés minden hülyeségnek a legalja.
7/24 anonim 

válasza:

Hogyne lehetne!
Ahogy hajra,fülre,szemszínre is lehet.
8/24 anonim 

válasza:

Legfeljebb akkor "nőtt", ha allergiás vagy valamire és amiatt felduzzadt.
9/24 Humor Herold 

válasza:

Hehe...már olyanok is vannak akik nyelvre gyúrnak...:D
10/24 anonim 

válasza:

#4 a has is egy izom mégis lehet rá hízni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!