Megmondjam egy ismerős szüleinek, hogy a jó tanuló gyereke mindig egy nőről beszél akiről kiderült, hogy madám is?
Agymenők-ből származó poén mikor Sheldon és Leonard elmennek Sheldon bátyjához, hogy meghívják az esküvőre.
Lopott poén és itt nagyon nem is vicces.
Így kora hajnalban nekem tetszik a kérdés. /Az Agymenők eme részéről lemaradtam/
Jó volt igazából egy kis mosolygással kezdeni a napot.
Köszönöm :)
Csóri Marie-t nem kellene belekeverni...
A gyerek fizikát és/vagy kémiát tanul?
Esetleg világít...?
Amúgy sz.r lett.👎
Ott konkrétan egy tudósról van szó, aki gyerekkorában egy tudósnak öltözött. A lakótársának elpanaszolta, hogy ezért a bátyja bántotta. Mikor elmentek hozzá, akkor derült ki, hogy egy női tudósnak öltözött. Madam Currey-nek. Ekkor hangzott el, hogy nem tudtam, hogy madam is volt.
Na, szerinted, mikor egy tudós egyik hőse, akit a sorozatban sokszor emleget, gyerekként egyszer beöltözött és elhangzik ez a poén is, akkor nem innen lett lopva???
Ha nem tudod milyik sorozatról (és nem filmről) van szó, akkor engedd már meg egy sorozatfüggőnek, hogy jobban tudja helyetted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!