Érzem már jobb vagyok humorban ?
Figyelt kérdés
Vajon érzem?2021. dec. 26. 14:12
11/19 A kérdező kommentje:
Azért ne szóld el magad, lehet rajtam fogsz a legtöbbet nevetni!
2021. dec. 26. 16:47
12/19 anonim válasza:
Minél több kérdést írsz ki, annál erőltetettek lesznek, mert kreativitás nem társul hozzá. A humorérzéket nem lehet kikényszeríteni és erőltetni, hogy majd a sok viccesnek hitt kérdés vicces lesz idővel, mi pedig addig viseljük el a napi 20 ilyen szörnyűséget. Vagy érzed a dolgot, vagy nem. A te kérdéseid nem viccesek, nem tartalmaznak poént sem, így nincs is mi alapján humorosak legyenek. A toplistán látszik, hogy van 103 kiírt kérdésed az elmúlt 1 hónapban, de nemhogy nevetésre gerjeszted az embert, hanem ökölbe szorul a keze mikor meglátja a neved, olyan szinten zavaró a jelenléted.
13/19 anonim válasza:
Nem humoros az ámokfutásod, inkább szánalmas. Mire jó? Beteg kis epizód lettél a Lényegtelenség legszélén, gratulálunk.
14/19 anonim válasza:
Érezni érezheted, de nem biztos hogy úgy van...
15/19 hun_74 válasza:
Galla Miklós hangján olvasd:
Te nem vagy humortalan, csak nincsen szerencséd, amikor poént akarsz mondani.
Én már amúgy találkoztam humoros emberrel, az nem olyanokat mondott mint te, hanem olyanokat amin az emberek nevettek...
16/19 anonim válasza:
Közben mára már kitiltották, úgyhogy beérett a sok spamelés és tard kérdés gyümölcse. Szegény gyereknek elszállt az agya, de most lesz ideje lehiggadni.
17/19 hun_74 válasza:
16# Honnan lehet tudni, hogy ő miket csinált előtte?
Mobiltelefonról nem látszik, hogy ki ő. Asztali számítógépről látszik az ő gyk-s előzménye?
18/19 anonim válasza:
Tiltás után automatikusan elrejti az oldal a neveket, ezért nem tudsz rákeresni. De ha csak a humor kategória első 3-4 oldalán listázod a kérdéseket és megnézed melyik kérdező van tiltva (privát írásakor kiírja), az szinte mind Erik genius lesz (108 kérdés az elmúlt 30 napban, karácsonykor szinte minden 30 percben írt egy újat).
19/19 hun_74 válasza:
Mondjuk én nem jelentettem volna, mert nem szokásom, de hazudnék, ha nagyon megrázna a hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!