Érzem már jobb vagyok humorban ?
Figyelt kérdés
Vajon érzem?2021. dec. 26. 14:12
3/19 A kérdező kommentje:
Mikortól érezhető?
2021. dec. 26. 14:30
4/19 anonim válasza:
Ebben az évezredben már nem nagyon.
5/19 A kérdező kommentje:
De akkor mikorra várhatom?
2021. dec. 26. 14:51
6/19 anonim válasza:
Mindaddig, amíg kijelentő mondatokat ír ki valaki kérdőjellel, és azt humornak nevezi, menthetetlen. Az sem humor, hogy költői, feltételes kérdéseket ír ki valaki, amire válaszolni nem lehet, és csak a helyet foglalja a normális kérdésektől. Olyan, mintha valaki csak azért dolgozna hogy a lomtárat feltöltse szeméttel, mert produktum ezekben semmi nincs. A Humor kategória pedig ennek az oldalnak a lomtára, olyan szemét gyűjtőhelye, amit sehol máshol nem tűrnek meg. És már innen is kezdik törölgetni a kérdéseket, amik a legalja szintet sem voltak képesek megütni.
7/19 A kérdező kommentje:
Hihetetlen milyen humortalan emberek vannak, ahogy mondod, szerencsére én nem vagyok olyan.
2021. dec. 26. 15:05
8/19 hun_74 válasza:
Háááát, van még hová fejlődni... 🧐
9/19 A kérdező kommentje:
Jó ez szándékosan lett ilyen, de én viccesebbeket szoktam kiírni 😁😁
2021. dec. 26. 15:17
10/19 anonim válasza:
Egyelőre szorgalmasabb vagy, mint humorosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!