Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lányok,nők mit szólnátok egy...

Lányok,nők mit szólnátok egy esküvőhöz karácsony első napján?Feleségül jönnétek hozzám?

Figyelt kérdés
Meg kéne nősülnöm még az idén.Amúgy is szombati napon szoktak megházasodni emberek,ez a szombat most karácsony első napja lenne.Kit jegyezhetek el?:)

2021. dec. 18. 23:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
De szexista vagy, hogy csak nő kell!!
2021. dec. 19. 01:43
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt Kérdező! :)

Amint látod a kérdésed végén szereplő mosoly jel miatt senki nem vesz komolyan. Kérlek szépen, add fel a próbálkozást!

Amúgy pedig hány éves vagy és mennyi idős korosztályban gondolkodsz - ha már voltam olyan kedves és vettem a fáradtságot a válaszra?

2021. dec. 19. 04:05
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy inkább azért tartjuk viccnek, mert nincs olyan felnőtt ember az amerikai romcomok világán kívül, aki 5-6 napos ismeretség után összeházasodna egy vadidegennel.
2021. dec. 19. 04:23
 24/29 anonim ***** válasza:
90%

22: ez nem egy szmájlin múlik. Leginkàbb azêrt veszi mindenkire palira, mert normális embernek eszêbe sem jut ilyen beteg gondolat.

Teljesen logikus következtetés, hogy ha valaki ennyire érdektelen, ki lesz a felesége, annak mindegy a házastárs neme is (attól a szerencsés körülménytől eltekintve, hogy itthon nincs melegházasság). Sőt, akár állat is lehet, esetleg növény. Vagy a csillár odahaza.

2021. dec. 19. 05:03
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Dobj egy képet aztán megmondom.
2021. dec. 19. 09:41
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Vagy esetleg azért tekintjük poénnak, mert a humor kategóriában van?........

Ezzel együtt is, kérdező, én már lassan bárkihez! Külön előny, ha esetleg az illető nem borzasztóan ostoba, és mondjuk nem nagyon büdös. Rendelkezel te ilyen erényekkel?

2021. dec. 19. 21:22
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büdös és remélem ostoba sem:D
2021. dec. 19. 23:11
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ostobaságot benézted, akkor talán büdös is vagy, csak azt se veszed észre... o.O
2021. dec. 19. 23:28
 29/29 anonim válasza:
100%
Ha még nem vagyok elkésve a válaszadással, én szívesen hozzád mennék. Idén karácsonykor meg is tarthatnánk a lagzit. Addig meg majd megismerkedünk :P
2022. jan. 26. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!