Lányok,nők mit szólnátok egy esküvőhöz karácsony első napján?Feleségül jönnétek hozzám?
Tisztelt Kérdező! :)
Amint látod a kérdésed végén szereplő mosoly jel miatt senki nem vesz komolyan. Kérlek szépen, add fel a próbálkozást!
Amúgy pedig hány éves vagy és mennyi idős korosztályban gondolkodsz - ha már voltam olyan kedves és vettem a fáradtságot a válaszra?
22: ez nem egy szmájlin múlik. Leginkàbb azêrt veszi mindenkire palira, mert normális embernek eszêbe sem jut ilyen beteg gondolat.
Teljesen logikus következtetés, hogy ha valaki ennyire érdektelen, ki lesz a felesége, annak mindegy a házastárs neme is (attól a szerencsés körülménytől eltekintve, hogy itthon nincs melegházasság). Sőt, akár állat is lehet, esetleg növény. Vagy a csillár odahaza.
Vagy esetleg azért tekintjük poénnak, mert a humor kategóriában van?........
Ezzel együtt is, kérdező, én már lassan bárkihez! Külön előny, ha esetleg az illető nem borzasztóan ostoba, és mondjuk nem nagyon büdös. Rendelkezel te ilyen erényekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!