Lányok,nők mit szólnátok egy esküvőhöz karácsony első napján?Feleségül jönnétek hozzám?
Figyelt kérdés
Meg kéne nősülnöm még az idén.Amúgy is szombati napon szoktak megházasodni emberek,ez a szombat most karácsony első napja lenne.Kit jegyezhetek el?:)2021. dec. 18. 23:13
14/29 anonim válasza:
8.:De ha minden kötél szakad,az utolsó pillanatban se gondolnád meg magad,nagyon ragaszkodsz hozzá? :(
15/29 anonim válasza:
egó: Látod, előadja a nagy romantikust, aztán kikosaraz! :( Pimasz hímpellér! Játszik itt mások érzéseivel...
16/29 anonim válasza:
A másokéval felőlem játszhat,csak az enyémmel ne tegye.
17/29 anonim válasza:
Ebben a kontextusban te voltál a Mások. Én a te oldaladon állok.
18/29 A kérdező kommentje:
Korcsolyázás után pedig meginnánk egy pohár forralt bort kint a szabad levegőn:)
2021. dec. 19. 00:39
19/29 anonim válasza:
17.:Köszönöm!Én tényleg a szó szoros értelmében más vagyok.
20/29 A kérdező kommentje:
Ma veszek is egy eljegyzési gyűrűt.Az még a jövő titka,hogy ki lesz az a lány,nő,akinek az ujjára kerül:)
2021. dec. 19. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!