Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vannak itt neandervölgyi férfiak?

Vannak itt neandervölgyi férfiak?

Figyelt kérdés

2021. dec. 15. 18:56
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj miatta. Valahol még az is lehet előny. De én nem sorolnálak alacsonyabb skatulyába miatta. Javaslom, hogy te se tedd önmagaddal.

Ez inkább maga az ember vándorlását írja le, nem magának a völgynek az elhelyezkedését, de annyi baj legyen.

Mondjuk nekem is rá kellett keresnem, hogy melyik nyelven írtad az iskola szót, szóval kvittek vagyunk. ;)

2021. dec. 16. 03:44
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Pro-magnoni belefér a képbe, vagy az még nem jutott el számodra megfelelő evolúciós szintre? ;)
2021. dec. 16. 08:02
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
No, hogy állunk?
2021. dec. 16. 12:34
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Minimum homo sapiens sapiens. Az alatta lévő fajok levadásszák a mamutjaimat, azt meg nem szeretném.
2021. dec. 16. 12:39
 35/41 A kérdező kommentje:
Látom, jól elvagytok egymással, csak nekem ettől még nem lesz társam. :(
2021. dec. 16. 17:54
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát kedves kérdező. Miért nem írsz rá a kérdésed alatt egy két szimpatikus válaszolóra? Olyan könnyen lehet itt emberekkel megismerkedni. :)

Ha velünk szórakoztál volna, talán már rég privátban beszélgetnénk. :)

2021. dec. 16. 18:21
 37/41 A kérdező kommentje:
Privit így is eleget kaptam.... de a neandervölgyi emberem még sehol. :(
2021. dec. 16. 18:25
 38/41 anonim ***** válasza:
12%
Értem. Vagyis nem értem. Én mondjuk nem írtam neked privátban. Ahhoz előbb virítanod kellett volna valamit. Mondjuk egy kis észt. Mondern emberként emberként ez valahol elvárás számomra. Mondjuk nem is vettem túl komolyan a kiírt kérdésed. Nem egy számomra szimpatikus ismerkedős kérdés. De elbeszélgetni alatta el tudtam. Amúgy talán már neked is meglenne a párod, ha mondjuk leírnád egy kicsit mondjuk maibb mércével, hogy pontosan milyen embert is keresel. Jó lenne ha nem egy talán évmilliókkal ezelőtt élt emberből kellene kitalálnink, hogy ki a te ideálod. Vagy ha ilyen régi kép van a fejedben a férfiakról, akkor ideje lenne frissítened. Remélem nem mondok újdonságot, de ma már nem igen neandervölgyi emberek szaladgálnak szabadon. Mondjuk egy két tulokkal még találkozhatsz. Meg bábokkal múzeumokban, vagy történelem könyvek lapjain...
2021. dec. 16. 18:34
 39/41 A kérdező kommentje:
#38 Miért, te neandervölgyi vagy? Ezekszerint nem. Akkor ne is írj, nem téged kereslek.
2021. dec. 16. 18:45
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Borsod megyében elég sok van
2021. dec. 16. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!