Ezt nem vágom! (? )
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=fMt3GIMeRfM&feature=related
A Javaslatoknál nézzétek meg a 3. videót. MIÉRT?????????????
2010. szept. 6. 17:41
11/17 A kérdező kommentje:
Adja az isten, hogy Justin Beaver is deathcore banda frontembere legyen... csak a hülye fejét kell átalakítani
2010. szept. 6. 17:59
12/17 anonim válasza:
átalakitom machete-val :DDD kisegít?:DD
13/17 anonim válasza:
17:58 :
énis megjártam,mert előtte hallgattam egy zenét ami elég halk volt a rossz minőség miatt és jól felhangosítottam a hangszórót és aztán meg rákattintottam a videóra xD még mindig ráz a hideg,úgy megijedtem.xDD
14/17 anonim válasza:
Pont mint én. XD (nem 17:58 vagyok)
15/17 A kérdező kommentje:
Velem a When című számmal történt :D Opethtől van
2010. szept. 6. 18:12
16/17 zsana1495 válasza:
Justin úgy terjed az interneten mint valami vírus. Mindenhol ott van, még ott is ahol nem kéne. Olvastam egy blogon, hogy a mostanában elterjedt chatrouletten is bedobta valakinek, és ott vigyorgott a kamerába. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!