Hol lehet olcsón kristálygömböt kapni, akár használtan?
Nézd tesó, ez semmiség, két milláért blutuszosat is adok, csak tehnikai okból előre kölle a manit átutalnod a weblapomra, vagy a bankba.
Megbízható jeligére.
Aha, akkor már értem, hogy miért hiányzik egy kis darabja annak a kristálygömbnek, amit tőle kaptam... Bezzeg én meg adtam neki egy kifogástalan állapotú atomrakétát azért a kristálygömbért...!
A kérdésre válaszolva, a Jupiteren vannak olyan kereskedések, ahol kifejezetten erre való kristálygömböket árulnak készen, tudtommal Furrytail Cyanfoxe is üzemeltet ott egy saját kristálygömb kereskedést, akkor kezdett bele a bizniszbe, amikor innen elment. Ezen az oldalon egykoron valóban járt kristálygömb a regisztrációhoz, csak sajnos egy ideje már megszűnt ez a szolgáltatás. A kristálygömbök Jupiterről származó import termékek voltak, de túl sokba került a szállításra használt atomrakéták fenntartása, így az import megszűnt. Persze a Jupiteren még mindig virágzik a kristálygömb biznisz, saját atomrakétával ki tudsz menni, és venni.
Erre mondta az egyszeri jósnak a szkeptikus:
- Nézzen bele gömbbe!
-Milyen gömbbe?
- A seggömbe.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos most a járványhelyzet miatt nem merek az internetre sem felmenni, mert állítólag már ott is terjed a vírus, rosszindulatú szóbeli oltást pedig még nem kaptam. Úgy tudom, hogy most a Jupiteren is lezárták a mágneses erőteret, senki nem megy se ki, se be.
Nem tudom, hány embernek mesélte még el privátban a dolgot, most itt nem akarnék szivárogtatni (pedig elég szaftos sztori), de lényegében ő soha nem is létezett.
vannak ilyen nagy gömbalakú égők, villanykörték, amik a fürdőszobákban szoktak lenni, nemtom milyen célra kell, így, hogy az jó-e. vagy pl ilyen hógömbök esetleg.
én tehát nem értek hozzá, nem olvastam el a föntebbi kommenteket még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!