Mennyit érhet használtan egy jó állapotú kristálygömb?
Figyelt kérdés
El szeretném adni, mert már kiszolgált. Eredeti Made in Taiwan márkájú. Néhány karcolás van csak a felületén, nagyon szép éles képed ad. Legjobban kutya-macska féléken működik, de egyszerűen átkalibrálható főemlősökre is. Kitűnően használható például gyakorikérdéseken hiányos információk kiderítésére, én is nagyrészt erre használtam.
Mit gondoltok, mi lenne egy reális összeg érte?
2021. okt. 25. 22:30
1/20 anonim válasza:
Kerdezd meg a kristalygombot ... vagy lemerult?
2/20 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyen jellegű dolgokat nem mutat meg, mert ez nem egzakt információ, hanem szubjektív.
2021. okt. 25. 22:45
4/20 anonim válasza:
szasz testvrem érd kelne a gömb elado meg nekem lyo lenne mer szügzségem lene egy ojan gömb re lécci gondoly má rám testvírem adok erte egy ezres na lyo lez neked ha kel meg athatok egy szalvetat neket de fejebb nem tok meni salynos utósó alyánlatom
5/20 anonim válasza:
Mennyire megbízható a gömböd?Adok érte 1000ft-ot.
6/20 anonim válasza:
őtös én má alyánlotam érte egy ezrest ne lícítalj ram me bályod lesz belöle ne huz újat vellem ennyém a gömb ha tecik ha nem
8/20 anonim válasza:
ezeregysszáz és egy ujj bicigligumi azt viggyázá me szólók a tesóknak és végged lessz
9/20 anonim válasza:
#8 tuti likas a gumi,ne dőlj be neki kérdező.Tőlem kapsz egy jó adag sajtos rántott karajt,jól átsütve😈
10/20 anonim válasza:
nem jukas erededi vadiujj nem lopott minösegi méjd in china
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!