Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mennyit érhet használtan egy...

Mennyit érhet használtan egy jó állapotú kristálygömb?

Figyelt kérdés

El szeretném adni, mert már kiszolgált. Eredeti Made in Taiwan márkájú. Néhány karcolás van csak a felületén, nagyon szép éles képed ad. Legjobban kutya-macska féléken működik, de egyszerűen átkalibrálható főemlősökre is. Kitűnően használható például gyakorikérdéseken hiányos információk kiderítésére, én is nagyrészt erre használtam.

Mit gondoltok, mi lenne egy reális összeg érte?

2021. okt. 25. 22:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Persze Lakatos Ronaldo Hozé Manuel, neked elhisszük
2021. okt. 26. 11:18
 12/20 anonim ***** válasza:
lákátos pikácsú leonidasz vágyok ne gúnyólógy rajtam me bály lesz teee iten raszista vadj
2021. okt. 26. 11:24
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, bár értékbecslést kértem, nem licitálást. Már el is kelt, először, másodszor, harmadszor. Csak sajnos egy kicsit megsérült a szállítás során. De az egyik feléért kaptam egy atomrakétát, a másik feléért meg egy helyettes idiótát az oldalra.
2021. okt. 26. 11:28
 14/20 anonim ***** válasza:
A fene,más eladó cuccod nincs?
2021. okt. 26. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:

A csudi-mudiba. Pedig szerettem volna megvenni. Nincs esetleg még egy hasonló gömb a birtokodban? 🥺🥺🥺

2021. okt. 26. 11:32
 16/20 A kérdező kommentje:

Most jelenleg nincs más eladnivalóm, igazából magam sem létezem.

Amúgy nem az van, hogy minden GyakoriKérdések felhasználónak alanyi jogon jár egy kristálygömb? Mert anno nekem ezt a regsztrációkor postán kiküldték. Lehet, hogy azóta már más a jogszabály, nem tudom.

2021. okt. 26. 11:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Akkor jó régi játékos lehetsz,nekem ezt küldtek:👑
2021. okt. 26. 11:55
 18/20 Wadmalac ***** válasza:

Ha késik vagy siet, akkor nem kell.

Ne kelljen már nyóc héten át megjátszanom a lottóötöst.

2021. okt. 26. 12:31
 19/20 KmsRys ***** válasza:

"Legjobban kutya-macska féléken működik" hát igen, ez nekem emiatt pont tökéletes választás volt, atomrakétát adtam érte az illetőnek. Én mint elégedett vásárló, azt mondom, hogy megérte elcserélni érte a rakétát.

Persze azért szomorú vagyok, hogy feleslegessé vált a kérdezőnek ez a csodálatos tárgy! 😿 Ha a kristálygömböm nem csal, ettől a felhasználótól már nem láthatunk se kérdéseket, se válaszokat ezután... 😿

2021. okt. 26. 15:19
 20/20 1112 ***** válasza:
híg kristálygömböc levének olcsó a húsa
2021. okt. 26. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!