Mennyit érhet használtan egy jó állapotú kristálygömb?
El szeretném adni, mert már kiszolgált. Eredeti Made in Taiwan márkájú. Néhány karcolás van csak a felületén, nagyon szép éles képed ad. Legjobban kutya-macska féléken működik, de egyszerűen átkalibrálható főemlősökre is. Kitűnően használható például gyakorikérdéseken hiányos információk kiderítésére, én is nagyrészt erre használtam.
Mit gondoltok, mi lenne egy reális összeg érte?
A csudi-mudiba. Pedig szerettem volna megvenni. Nincs esetleg még egy hasonló gömb a birtokodban? 🥺🥺🥺
Most jelenleg nincs más eladnivalóm, igazából magam sem létezem.
Amúgy nem az van, hogy minden GyakoriKérdések felhasználónak alanyi jogon jár egy kristálygömb? Mert anno nekem ezt a regsztrációkor postán kiküldték. Lehet, hogy azóta már más a jogszabály, nem tudom.
Ha késik vagy siet, akkor nem kell.
Ne kelljen már nyóc héten át megjátszanom a lottóötöst.
"Legjobban kutya-macska féléken működik" hát igen, ez nekem emiatt pont tökéletes választás volt, atomrakétát adtam érte az illetőnek. Én mint elégedett vásárló, azt mondom, hogy megérte elcserélni érte a rakétát.
Persze azért szomorú vagyok, hogy feleslegessé vált a kérdezőnek ez a csodálatos tárgy! 😿 Ha a kristálygömböm nem csal, ettől a felhasználótól már nem láthatunk se kérdéseket, se válaszokat ezután... 😿
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!