Hogyan jegyezzem meg melyik a jobb és bal kezem?
Ha fiú vagy, akkor könnyű, benyúlsz a gatyádba és megnézed, melyik tojásod van lejjebb, az lesz a bal oldalad, ha lány vagy, akkor keresel egy fiút, megnézed, neki melyik lóg lejjebb, aztán mögé állsz és amelyik neki a bal oldala, az lesz a tied is, de ha mondjuk eunuch a krapek, akkor nyugodj bele, hogy biztosan soha nem fogod megtudni, de nem is nagy baj, mert lányok nem lesznek katonák, így felesleges nekik tudni, merre van a 'jobbra át'.
Elég a 'sört', vagy a 'kuss' kommandót ismerniük.
Itt a magyar nyelv-vel(nem nyelvel) lesz a probléma. Összezavarja az elmét. A B erőteljes hang, de általában a bal kezed a gyengébb, és jobb kézzel csinálsz mindent, mivel a legtöbben jobbkezesek.
Nekem egy csúnya gonosz számítógépes játék segített megtanulni melyik a bal és melyik a jobb oldal. Taktikai swat játék. Angol nyelven történt a kommunikáció. Bár nekem a mai napig nehézkes ez a nyelv.
De mégis az angol szavak barátságosabbak az elmémnek; a Left (Bal) lágyabb, így tudom hogy a gyengébb oldalamról van szó. A Right (Jobb), erőteljesebb, így tudom hogy a jobb oldallal kell odabaszni.
Amelyikkel maszturbálni szoktál, az mindenképpen a jobb, tökmindegy, melyik oldaladon van.
Ha két kézzel vered, akkor meg kis mohó vagy és nem kell tudnod, majd ha nagy leszel, ráér addig.
rakjál rá egy ilyen gumis karkötőt, vagy szalagot az egyikre
vagy pl amelyikkel rajzol, az ez, másik a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!