Az baj ha AAAAA A PALIM EGY KARAKTER??đđđđ
Figyelt kérdés
AAAAAA MAR MAJDNEM EGY EVEEEE
de komolyan
NINCS SZEBB DOLOG KURAPIKĂNĂL
Sorozatokbol mesekbol animĂ©kbol filmekbol könyvekbĆl RENGETEG palim van DE AAAAA OH MY GODDDDD
HOGY LEHETSEGES VALAMIT ILYEN SZEPEN MEGRSJZOLNI??? Ăn ehhez az emberhez sexuĂĄlisan vonzodom halĂĄlkomoly!!
Olyan gyonyoru de most komolyan nézz rå håt
Van ennél szebb dolog??!! Nincs !!!!
2021. nov. 3. 22:12
2/21 A kĂ©rdezĆ kommentje:
LOL NEM BAJ NEKEM VAN A LEGJOBB PALIM
Jkdwkwowoxoosworiiciawop1
2021. nov. 3. 22:24
4/21 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Akk tuti fĂ©ltĂ©keny vagy!!!!! Pffffff!! HĂĄt Ć az Ă©n palim Lol nem kapod meg đ„șđđđ
đŁđ€đ«đ de mivel tuti cuki vagy felpontozlak
2021. nov. 3. 22:28
5/21 anonim vĂĄlasza:
Nekem is kitalalt palim van, sot kitalalt csaladom xD
Idegosszeroppanastol megment na, nem kell itelkezni.
6/21 A kĂ©rdezĆ kommentje:
XDD Akkor te megértesz ^^
2021. nov. 4. 06:41
7/21 anonim vĂĄlasza:
Elme gyógy és intézetben a helyed.
8/21 anonim vĂĄlasza:
HĂĄt te sem vagy szĂĄzas đ
Jó de fogjuk arra, hogy fiatal vagy még nagyon nagyon ( remélem )
9/21 anonim vĂĄlasza:
TĂ©nyleg szĂ©p. Nem tudom,mennyire baj. De mondjuk sztem ha te is tisztĂĄban vagy vele, hogy ez csak fantĂĄziĂĄlgatĂĄs; Ă©s nem vĂĄgyakozol utĂĄna konkrĂ©tan, mert tudatosĂtod, hogy Ć amĂșgy egy rajzfilmfigura; akkor szerintem okĂ©s.
10/21 anonim vĂĄlasza:
Hogy kell el kĂ©pzelni a szexuĂĄlis vonzĂłdĂĄst? NĂ©zegetet miközben Ășjjazod magad? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!