Miért ment át a csirke az úton?
Erre mi az eredeti válasz?
Vagy ebben az a vicc, hogy mindenféle emberek mit mondanának erre?
Mert az igazság odaát van.
igen ebben az a vicc, hogy mindenféle emberek mit mondanának erre.
-mintha mise történt volna
-mintha nem történt volna semmi
-mivel az út túloldalán van dolga
-csak,mer' át akar jutni.
meg itt is van mégegy ilyen
amúgy má' rájöttem; hogy nem minden válasz passzol, amit oda fölírtam saját kútfőből. :) amik így eszembe jutottak voltak már ilyen mondatok, kivéve a legalsó. :) mer az tényleg saját. de TÉLLEG. :)
ezt ővele beszéld meg.! ne itt kémkedj utána! xd
de én nem tudom, én ezt nem ismerem, az alapviccet, ha van ebből. :)
:) :)
Papp Laci: Melbourne-ben az amerikai csirke hiába kakaskodott, kapott egyet a begyére, egyet meg a csőrére és átszédelgett a túloldalra, mielőtt hanyatt esett.
Bálint gazda: Ha a föld alá vakondhálót húzunk, a fákra meg madárhálót terítünk, akkor megmarad a termés és a kártevők, meg a madarak - beleértve a csirkéket is - legfeljebb az úton juthatnak át a túloldalra
Maszud, tálib vezető: Az amerikai keresztény csirke átröppen a túloldalra a mellé hajított kézigránáttól.
Putyin: A Navalnij nevű ellenzéki csirkét sikeresen hazacsaltuk az üt túloldaláról, mert imádja a novicsokos búzát reggelire.
Julius Caesar: Csak az a vakmerő csirke mondhatja el, hogy veni, vedi, vici, amelyik nem csak az úton, hanem a Rubiconon is átkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!