Milyen ízű a sültgalamb?
Figyelt kérdés
Mindenki azt várja, és akkor biztosan finom. Egyesek szerint olyan, mint a sültcsirke. Elmondaná a véleményét az, aki már evett olyat?2021. máj. 15. 15:48
A kérdező szavazást indított:
Finom
Nem finom
Olyan mint a sültcsirke
Ízetlen
12 szavazat
1/12 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam jelentős eltérés csirkéhez képest.
2/12 anonim válasza:
Grillcsirke ízű,csak nem annyira húsos.
3/12 anonim válasza:
Olyan mint a csirke, semmi különös.
4/12 anonim válasza:
Várj egy kicsit türelmesebben.
Alap, hogy jól ki kell tátani a szájat és semmit sem szabad csinálni, mert a sült galamb félénk jószág, ha csak megmoccansz, már elijesztetted, de ha szerencséd van egyenesen berepül és akkor megkóstolhatod, - semmihez sem fogható finomság.
5/12 anonim válasza:
Ha kibelezés nélkül sütötted meg, akkor olyan mint a mákospacal.
6/12 A kérdező kommentje:
És aki evett, esetleg elmondaná, hogy hol lehet kapni? Vagy az a titok, amit a 4-es válaszoló leírt, vagyis azt kell csinálnom?
2021. máj. 15. 20:06
7/12 anonim válasza:
Hol lehet kapni...? Ember, te hol élsz? Ott tipegnek mindenütt! Csúzli / légpuska, lakapod a fejét, kidobod a belét, mehet a nyársra. Régen mennyit ettünk...
8/12 anonim válasza:
Pont olyan, mint a sült veréb. 🕊️
10/12 anonim válasza:
Szia 10 -es vagyok. Csak azt akartam mondani hogy... jah várj.
Én még nem is válaszoltam.
Akkor szia 10 -es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!