Szerinted egy olyan nő, akinek a férje nem tud gyereket csinálni, kivel készíttessen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 22:02
A kérdező szavazást indított:
A faragóval.
A szobrásszal.
A keramikussal.
Az aranyművessel.
Az ezüstművessel.
A rézművessel.
A kováccsal.
A bőrdíszművessel.
Az orvossal.
A pappal.
11 szavazat
1/12 anonim válasza:
Aquaman. Nem tudom, ez volt az első név; ami eszembe jutott; én még nem láttam a filmet. :)
2/12 A kérdező kommentje:
Én sem láttam a filmet. De gondolom a faragóban látod az iróniát, hiszen Gepetto is az volt, ezért faragta ki Pinocciót.
2021. okt. 23. 22:17
3/12 anonim válasza:
A postással, nálunk is így volt.
4/12 anonim válasza:
Megelőztél... 🥺🥺
Amúgy meg természetesen velem. 😅
5/12 anonim válasza:
A postás nem túl jó, mert az csengetni szokott csak kétszer, de négy másikkal azért lehet.
Fűvel, fával, boldoggal, boldogtalannal.
6/12 anonim válasza:
Természetesen az aranyművessel. Azért dől a pénz, szóval miért is ne? :D
8/12 Wadmalac válasza:
Nem erre van a családsegítő szolgálat?
9/12 anonim válasza:
Alkalmas ár a postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, a handlé, a szódás és a képkereskedő, a házmester, a fia és a kéményseprő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!