Mikor pisiltetek legutóbb? ☺️
Figyelt kérdés
Nem tudom, miért, de érdekel. 😛Lány vagyok, nem egy perverz állat, és én 11-kor voltam2021. okt. 10. 15:26
32/40 anonim 

válasza:

Mélyen tisztelt GYK felhasználók!
Ezúton szeretném értesíteni Önöket, hogy a Gyíknak 2021. évében, annak Október havának 11. napján, a Nap delelése utáni 5. órában, közös pisilést hirdetek. Ez egyelőre csupán gyakorlás lesz. Aki szeretne részt venni benne, készítse már most a hólyagját úgy, hogy lehetőleg a fent említett időpontban érezzen vizelési ingert, illetve tudja is produkálni a szükséges, minimum 3,14 deci vizeletet. Az évnek későbbi szakaszában megkíséreljük megdönteni a legtöbb egyszerre pisilő GYK felhasználó rekordját. Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk! Együtt sikerülni fog! 😊😊🙏
Hajrá Pisiország, hajrá pisilők!
33/40 Wadmalac 

válasza:

Terveim szerint akkor szundikálni fogok és az ágybavizelés nem vonz.
34/40 A kérdező kommentje:
Nagy WC alkalmával már pisiltem délután, de talán addigra még összejön🤓
2021. okt. 11. 16:01
35/40 anonim 

válasza:

Eeej, akkor Wadmalac kiszállt a mai gyakorlásból, kérdező még esélyes, mások nem jelentkeztek még. 🥴🥴
36/40 A kérdező kommentje:
Jó érzés, hogy velem vagy, és nem kell egyedül pisilnem.
2021. okt. 11. 16:36
37/40 anonim 

válasza:

Nem én vagyok veled, te vagy velem. 😊 Örömmel tölt el már a tudat is, hogy van kivel pisilnem. Mai rohanó világunkban már ez is nagy dolog, de magasra tettem a lécet, szóval várom a többi jelentkezőt, hogy közösen pisiljünk. 😍😍😍
39/40 anonim 

válasza:

Több mkntegy hete nem húgyoztam
le senkit.
40/40 anonim 

válasza:

Ma 21:00-kor menjen mindenki pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!