Mikor pisiltetek legutóbb? ☺️
Figyelt kérdés
Nem tudom, miért, de érdekel. 😛Lány vagyok, nem egy perverz állat, és én 11-kor voltam2021. okt. 10. 15:26
11/40 anonim válasza:
Ebéd után,de mindjárt kimegyek.
12/40 A kérdező kommentje:
Rendben, kedves 10-es, köszönöm🤣
2021. okt. 10. 16:13
15/40 A kérdező kommentje:
Akkor most csak nekem kell nagyon? 😔 elég szomorú
2021. okt. 10. 16:44
17/40 anonim válasza:
6-8 vagyok, nekem is kell, megyek is :D
18/40 anonim válasza:
Annyit megjegyeznék még, hogy sose gondoltam volna, hogy egyszer pisilés közben egy GYK-s lányra fogok gondolni... 😂😂😂😂😂😂 Más tevékenység közben szoktunk ilyet tenni. 😜
19/40 A kérdező kommentje:
Cukik vagytok🤪 végül hatkor kimentem
2021. okt. 10. 20:46
20/40 anonim válasza:
Na szép... Igazán szólhattál volna, hogy tartsunk csapatos pisilést. Ahogy nézem legalább 3-an benne lettünk volna. Kezdetnek nem rossz, aztán bővíthetnék a csapatot. Végül pedig rekordot dönthetnénk, mint a legtöbb egyszerre pisilő GYK felhasználó. 🤪🤪🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!