Hol vagyok? Mere kelleme menem pesten vagyokm?
Figyelt kérdés
Jöt jde hozam a csikõ monta felvisz buda pestre lene melo. Aztan kiraktakk most es nem tom merre vagyok kicsi rafaelt kene keresnen de nem tom mere menyek. it alok a templomnal most mere?2021. okt. 8. 23:37
1/15 anonim válasza:
Várj meg egy rendőrjárőrt, majd ők elkalauzolnak.
2/15 anonim válasza:
Menj be a templomba és ott lesz egy ember sapkában meg fürdőköpenyben, neki mondd, hogy Rafaelt keresed.
3/15 anonim válasza:
Fúha. Az a baj, hogy szerintem ez a kérdés komoly :O Hát, én sajnos nem tudok segíteni, nem ismerem a környéket. :S:S
5/15 anonim válasza:
A telefonon, amiről ezt a kérdést kiírtad, akár a térképet is megnyithatnád.
7/15 anonim válasza:
Huuu, ez szerintem is komoly, kamukérdésnek már-már túl zseniális lenne, ami itt nem nagyon jellemző.
Mi a helyzet Kérdező? Meglett végül a Kicsi Rafael?
8/15 anonim válasza:
Nem komoly, a hibák teljesen szándékosak.
9/15 anonim válasza:
Eladó egy bélelt bakancs talpa echte bőrből, ugyanitt leonardó mona lizája
keret nélkül.
(megragadtam az alkalmat a nyilvánosságra, mert a kérdés szóra sem érdemes)
Ja igen, balalajka húrokat vennék ha nem túl koszos és egy két kilowattos mosógépmotor jutányos áron bérelhető, továbbá igazi amerikai holdkomptalpak beszerzését vállalom rövid határidőre csekély előleg ellenében.
Fő a biztonság jeligére - csak küld gyorsan a zsozsót, mert már nagyon szomjas vagyok.
10/15 anonim válasza:
Mennyé 3 utcasarkot arra aztan fordulj erre 100 méter után ott leszel! Szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!