Már minden van: e-bike, e-cipő, e-autó... Ha majd a szex is ide fog tartozni akkor mit mondunk? E-b***tam?
A szex olyan régen benne van az online-digitális világban, hogy a hozzá kapcsolódó kifejezés is retrónak számít ma már: cyberszex - egészen 2002-es netes cikkekig el lehet találni, ahol használják a kifejezést, pedig akkor még a világon nem voltak a fenti dolgok.
A példáid nevében mondjuk az "e-" előtag az "elektromos" (árammal működő) jelentése, nem a digitálisé/virtuálisé.
Ha pedig drága, lehet E-millió? Benne van a nevibe az ára... 😂😂
Ha bedugom a konnektorba akkor E-lektra? Ha van egy jó nagy földje, akkor E-telka? Ha véget vet női létének és férfi lesz, akkor E-nd-re?
Aki férfi és elmegy a boltba venni duracellt az E-lemér?
És ha le is vetkezik, akkor E-vetke legyen a neve. Ha telefonszexelsz vele, E-tel vagy E-telka, ahogy tetszik:)
4-es, 6-os voltam:)
Ezekről eszembe juttott nehány vicces vers, Várady Szabolcs írta őket, szerintem zseniálisak:)
Volt egy nő, úgy hívták Debóra
zsebében mindíg volt zsebóra.
Kettyintett bárhol, ha
ebben nem gátolta
se ciklon, se tájfun, se bóra
Volt egy nő, úgy hívták Emese,
nem tudni, pór volt vagy nemes-e,
Egyszerre két úr jól
elölről-hátulról...
Mit mondjak? Nem rebbent szeme se.
Volt egy hölgy, úgy hívták Kinga,
lengett az ágyban, mint inga,
a lovagja viszont
(egy valódi vikomt!)
elájult - akkorát finga.
Jó kis vers. :D Nekem egy Anonim dalrészlet jutott eszembe.
"Gyűlöllek kedvesem", ezt írta nekem Emese
De nem nevettem, mert az SMS-e fele se mese 😅
9-es is vicces:) Na még egy a Váraditól a fentiekhez:
Volt egy szűz, úgy hívták, Ibolya.
Kérdezték tőle, hogy mi baja.
„Engem is maholnap
alulról szagolnak!”
Zokogva ezt bökte ki. Na ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!