Miért nincs zenélő wc minden háztartásban?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 19:41
1/10 anonim 

válasza:

A Nemzeti Közműszolgáltató nem engedi bevezetni a villanyt a pottyantós budiba.
2/10 anonim 

válasza:

Mert zenél a seggem anélkül is.
3/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint te segedi vagy?
2021. szept. 21. 21:47
4/10 KmsRys 

válasza:

Én kisiskolás koromban (10 éves korom előtt) egy csomó vezetéket egymás után kötöttem, ami az előtérből a kinti pottyantósba vezetett. Azon a végén, amelyik a pottyantósnál volt, azon egy hangszóró volt, a másik végén meg egy rádiósmagnó. 😂 Ezt így higgyétek el, ahogy mondom! Bár elég fiatal vagyok még, de erre visszagondolva jót tudok röhögni ezen a régi hülyeségemen. A szüleim persze ezzel dicsekedtek mindenkinek akkor, hogy kivezettem egy hangszórót a WC-be, majd jött mindig a röhögés!
A lényeg, hogy nálunk tényleg volt zenélő WC! 😂
5/10 anonim 

válasza:

Nyulycsunk be peticilyot ! ezért az ügy írdekében.
6/10 Wadmalac 

válasza:

Ahha. Aztán még a kulázásért is fizessek majd szerzői jogdíjat. Majd jól beleépítik a WC papír árába és azon is lesz hologramos matrica.
Minek is, ha én is tudok ott fúvós szólót improvizálni.
7/10 anonim 

válasza:

A következő az lesz, hogy egy mikrofont vezetnek be a helyre és a mindenféle felvett zajokat kiadja a Spinnin Records.
8/10 anonim 

válasza:

Van, csak improvizatív jazz szokott szólni néha.
9/10 anonim 

válasza:

Mert nem minden háztartás szereti a pop zenét :D
10/10 anonim 

válasza:

Lehet, hogy ez a zene menne akkor: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__110266..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!