Mi a különbség a WC és a Temető között?
Figyelt kérdés
Semmi! Ha menni kell, hát menni kell! XD Mi a véleményetek erről?2021. szept. 21. 09:59
1/7 anonim válasza:
Amikor wc-re megy az ember nem kíséri hatalmas síró tömeg :D
2/7 Wadmalac válasza:
Temetés esetén a finanszírozó hozzátartozókat húzzák le, a WC-n meg...
3/7 anonim válasza:
A vécé vízzel működik, a vécének víz kell , hogy működjön. Most alapvetően beszélek, nem arról, hogy mondjuk ki kell ásni egy gödröt, hanem utána folyó folyamatokhoz nem kell víz; arra gondolok,hogy ott max olyankor kell, amikor túl kemény a talaj, és nehéz benne ásni; és akkor olyankor célszerű lehet például egy kis melegvízzel leönteni, de mondjuk ez a leöntés a vécézésnél az utána van. Huhh, milyen szép tudományos gondolatmenetemet fejtettem ki. :):) Ügyes vagyok. :):) :):)
4/7 Senior Séf válasza:
Én a WC-n még sohasem éreztem, hogy hamm, enni kell...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!