Hol tudnék venni balkezes kalapácsot?
Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 21:03
1/21 anonim válasza:
A BALkezes üzletben talán, fuuu a mai emberek....
2/21 anonim válasza:
Egyes, te gyökér, ez egy vicc, gondolom nem véletlenül rakta a "Humor" kategóriába. Fuuu a mai tinédzserek.... nem is fogják vinni semmire!
3/21 anonim válasza:
2# te vagy a gyökér, tudom h vicc láttam a kategoriát, és már nagyon rég nem vagyok tini. De így látatlaban könnyen nagy a szád, de h még hülye is vagy az megint csak más kérdés. Mondd neked valamit az h fa vicc, a kérdés szintjéhez mérten válaszoltam.
4/21 anonim válasza:
Ááá, nem vagy tini, kifejezetten komoly felnőtt vagy, diplomás cégvezető, egyetemi oktató, tudós, mérnök, stb...
6/21 A kérdező kommentje:
Egyes nem viccnek szánta a hozzászólását, mert tényleg van balkezes bolt, csak ennyire sötét szegény.
2021. szept. 15. 21:30
8/21 Wadmalac válasza:
Teszteltem a jobbost, egész tűrhetően működik bal kézzel is.
Csak így a jobb kezem ujja van szétcsapva a szög mellett.
9/21 Mansour válasza:
Semmi gond, elhozod a jobb kezest, 10 ezerért átalakítom neked balkezesre. Ha még egy kicsit többet rászánsz, megcsinálom olyanra, hogy visszafelé is tudsz vele kalapálni.
10/21 Wadmalac válasza:
" Ha még egy kicsit többet rászánsz, megcsinálom olyanra, hogy visszafelé is tudsz vele kalapálni."
Tenet filmben invertált kalapács, szögkiszedésre. Zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!