A fene . Megint a konyhába fekszik egy hulla . Hogy tüntesem el?
Figyelt kérdés
Állandoan itt hagyja a maffia a szemetét... megint bedobtak egy hullát ... nem elég hogy büdös lesz töle a konyhába még valahogy el is kell tüntetnem. Van esetleg olyan aki tapasztaltabb ebben ? Mert én még nem nagyon tüntettem el hullát. Az adatok : felnöt fehér nö kb 180 magas 60 kg 30 év körüli.2010. aug. 31. 08:18
21/37 Volt1xkérdés válasza:
de az elején aztmondtad h gyakran haggyák ott a hullát akkor a többivel mit csináltál? :D
am szolgáld fel a vendégeknek :D
22/37 A kérdező kommentje:
nem csak egyszer hagytak ott de az nem én intéztem.
Levittem a dunához de sztem a kocsit nem adom el , nem nagyon volt feltünö.
2010. aug. 31. 09:21
23/37 A kérdező kommentje:
Most mosok fel mert még azért nem mindenhonnan jöttek fel a válladékok
2010. aug. 31. 09:21
24/37 anonim válasza:
preparáld, tömd ki mint egy szarvasfejet, a szag eltűnik
28/37 anonim válasza:
nekem ilyen cégem van, 380 ezerért elvisszük nevadába és elkotorjuk valahol egy szirt alá. privátba üzenjetek ha kell az ajánlat
29/37 anonim válasza:
a következö hulla-szálitmánynál szolj...
30/37 A kérdező kommentje:
Oké szolok, ugy lesz ! Elteszem az elérhetöségedet ha elöfordulna
2010. aug. 31. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!